088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Accountantskantoor Rotterdam

Rotterdam. Make it happen.

Al vanaf 1924 is accountantskantoor Crowe Peak gevestigd in deze zakelijke wereldstad. En we zijn maar wat trots op onze haven die tot de grootste ter wereld behoort. Handel zit in ons bloed; het liefst internationaal met een fijne, nuchtere Rotterdamse mentaliteit.

Accountancy Rotterdam

Crowe Peak, accountantskantoor in Rotterdam, ondersteunt en adviseert een verscheidenheid aan Rotterdamse bedrijven op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, IT security, bedrijfsjuridisch advies, global mobility services en payroll & HR services.

Crowe Peak is ruim 20 jaar lid van Crowe Global, nummer 8 op de ranglijst van internationale netwerken van accountantskantoren. De leden van dit netwerk zijn gevestigd in 130 landen wereldwijd. Ondernemers en organisaties ondersteunen wij bij internationale vraagstukken. Bijvoorbeeld bij internationale BTW, internationale Audit, het oprichten van een vestiging in het buitenland of het inzetten van kennismigranten in Rotterdam.

Accountants Rotterdam

Onze accountants denken mee en geven aan wanneer zij kansen zien die verder gaan dan de directe vraag; zij weten hun klanten op persoonlijke wijze te bedienen. De accountants begrijpen niet alleen de ondernemende mentaliteit van kleinere organisaties in de regio, maar voorzien ook grote, internationaal opererende bedrijven van pragmatisch advies.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl