088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

Btw-advies

U doet zaken in het buitenland, maar u heeft geen rekening gehouden met andere btw-tarieven. Er volgt een flinke naheffing. De btw-regelgeving in binnen- en buitenland is complex. Met deskundig btw-advies weet u precies wat u moet afdragen.

Btw: risico’s en kansen

De omzetbelasting kenmerkt zich door uiteenlopende percentages en talloze uitzonderingen. Het kan zo maar gebeuren dat u te veel of juist te weinig betaalt. In het laatste geval kunnen er fikse naheffingen volgen. De btw-afdracht wordt nog ingewikkelder als u internationaal zaken doet. Elk land heeft namelijk zijn eigen btw-regelgeving, ook binnen de EU. Wellicht moet u zich in meerdere landen registreren. Het hanteren van de juiste percentages, invoerrechten en eventuele statistiekopgaven maakt zakendoen over de grens complex.

Btw-advies

Wanneer u geen correcte btw-administratie voert kunt u achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. De btw-specialisten hebben accurate kennis van de btw-regelgeving in huis, voor zowel Nederland als over de grens. Onze diensten voor btw-advies:

 • Direct en praktisch antwoord op technische vragen omtrent btw
 • Stroomlijnen van btw-processen
 • Advies én implementatie
 • Transactiebegeleiding
 • Optimalisatie van uw btw-positie
 • Internationaal btw-advies

Btw-advieskantoor

Crowe Peak levert vakinhoudelijke btw-kennis in de vorm van bruikbare adviezen en controles. We leggen duidelijk uit wat de bepalingen voor u betekenen en welke stappen u kunt zetten. Wij brengen risico’s in kaart en kijken waar kansen te behalen zijn. Misschien heeft u recht op een teruggave van betaalde btw waar u zich niet bewust van was. Wij zetten ons specialisme voor alle soorten bedrijven en organisaties in, zowel in de profit- als non-profitsector.

Internationaal btw-advies

Vrijwel ieder land heeft andere btw-regels. Als u internationaal zaken doet, moet u rekening houden met de lokale btw-tarieven, invoerrechten en statistiekopgaven. Al met al is de internationale btw-regelgeving ingewikkelde materie. Crowe Peak behoort tot een netwerk van internationale btw-specialisten in 130 landen. Door ons grensoverschrijdende vermogen kunnen we u op meer terreinen adviseren met internationaal advies.

Zoekt u meer?

Crowe Peak levert ook internationaal advies, belastingadvies, expat services, transfer pricing, audit & assurance, HR services en accountancy.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl