088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Crisis: vindt u het ook verfrissend?

Met een kleine knipoog naar deze (grappige) slogan uit een recente reclamefilm is de kern van de boodschap toch zeer serieus en ook actueel: met een smallere beurs op zoek gaan naar slimme dealtjes (lees: zoeken naar kansen in de markt) is natuurlijk gezond, en past bij het ondernemer zijn. In juni hebben wij een artikel gewijd aan het thema ‘groei’ waarbij wij het aankoopproces hebben belicht. Wij hebben hier vele reacties op gehad, waarbij de vraagstelling in de kern was mee te denken in de strategische (her)overwegingen die thans moeten (gaan) plaats vinden. In deze tijd wordt dus veel nagedacht over de huidige positie in de markt, en wat te doen om deze positie vast te houden en liever nog om deze te verstevigen. Weet u voldoende wat er gaande is uw bedrijfskolom en hoe moet u hier op reageren?

Kansen in uw markt
Een goede concurrentieanalyse is het zeker het halve werk. Wat gebeurt er in uw markt. Nieuwe producten, samenwerking binnen de bedrijfskolom, horizontale integratie of juist ontvlechten.
Dit zijn enkele voorbeelden van trends en ontwikkelingen die allemaal grote invloed kunnen hebben op uw onderneming en dus uw positie in de markt. Het verstevigen van deze positie is daarbij bij de meeste ondernemers een belangrijke doelstelling. Soms is het aankopen van uw concurrent of een supplier of afnemer uit de bedrijfskolom een interessante optie om uw (geconsolideerde) marges te verhogen dan wel op termijn minimaal vast te houden. Maar hoe doe je dat? Ons voorstel aan u:

Gratis Strategisch Adviesgesprek
Wij willen u uitdagen om samen met ons in gesprek te gaan en te praten over uw positie in de markt en uw visie op de (groei)kansen van uw onderneming. Het eerste gesprek is uiteraard gratis, en heeft tot doel om met u op niveau te praten over wat u bezig houdt in de markt. Daarna kijken we hoe Crowe Global kan assisteren bij de verwezenlijking van deze doelen. De expertise is in huis…

U kunt ons als volgt bereiken:

Ton van Gaalen Tel: 06-51241193
Kjeld van Dijk Tel: 06-23144254
Stefan Jansen Tel: 06-23144327

Crowe Global Corporate Finance is gespecialiseerd in het begeleiden van middelgrote en grote (familie)bedrijven in uiteenlopende branches en sectoren. Wij bieden onze opdrachtgevers ondersteuning en advies bij koop-, verkoop- en buy-out processen, complexe financieringsvraagstukken en het in kaart brengen van mogelijke strategische ontwikkelingen zoals acquisities of (des)investeringen. Wij begeleiden onze opdrachtgevers vanaf het eerste contact tot aan het contract. Door aansluiting bij het wereldwijde Crowe Global netwerk kunnen wij onze diensten zowel nationaal als internationaal aanbieden.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl