Crowe Global

Netwerk van specialisten in 150 landen

Crowe Peak Crowe Global Crowe Peak Crowe Global 2

Samen sta je sterker.

Zeker internationaal. Crowe Peak is daarom onderdeel van Crowe Global, één van ’s werelds grootste en invloedrijkste netwerken van accountancy- en adviesorganisaties. Crowe Global is de werkplek van tienduizenden accountants, auditors, juristen, fiscalisten en adviseurs binnen 200 onafhankelijke kantoren in meer dan 150 landen wereldwijd.

Crowe Global werkt met overheden en andere wetgevers, met belangenorganisaties en koplopers in verschillende industrieën om zelf aanvoerder te zijn op het gebied van accounting en advies.

Lees hier meer over de vooruitstrevende inzichten in ons vakgebied die Crowe Global vergaart.

Crowe Global Ranking

Meer dan naamgenoten

Collega’s binnen het Crowe Global netwerk doen meer dan werken onder dezelfde vlag. Ze houden elkaar up-to-date met seminars, netwerkbijeenkomsten en focusgroepen. Ze pakken direct de telefoon wanneer advies over de grens nodig is, werken intensief samen aan internationale audit- en adviesprojecten en ontmoeten elkaar op Crowe Global events en sectorspecifieke congressen. Ze worden gebonden door teamspirit en door de drive om het verschil te maken. Betere businesses maken doen zij samen, met jou als klant, waar ook ter wereld.

Weten waar onze Crowe Global collega’s zich bevinden? Bekijk de afbeelding hiernaast.

ESG-services
Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact