088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Crowe Global de Zeeuw & de Keizer gaat samenwerken met Steens & Partners

— Persbericht —

Unieke samenwerking accountantsorganisaties Crowe Global de Zeeuw & de Keizer en Steens & Partners leidt tot meer winst voor de ondernemer
Onlangs hebben accountantsorganisaties Crowe Global de Zeeuw & de Keizer en Steens & Partners besloten een samenwerking aan te gaan. Een wederzijds vertrouwen is het uitgangspunt om elkaars sterke punten op kennisgebied te delen. Voor beide partijen wordt efficiency versterkt, slagkracht vergroot en meer relevante kennis aan cliënten geboden.

De afspraken tussen beide partijen hebben -voor accountantsorganisaties- het unieke karakter dat zij vertrouwen hebben in elkaars kwaliteiten, zonder elkaar daarin als directe concurrent te zien.

Gijs Veenenbos (Managing partner bij Crowe Global de Zeeuw & de Keizer) licht toe: “In Steens & Partners hebben wij een partner gevonden waarmee kennis en inkoop gedeeld kan worden, zodat wij gezamenlijk onze werkzaamheden efficiënter in kunnen richten en onze cliënten effectiever kunnen bedienen. Dit gebeurt met name aan de backoffice kant.”

Ad Kraaijeveld (Managing partner bij Steens & Partners) vult aan: “Het is door de gedeelde ambitie en het respect en begrip voor elkaars belangen een samenwerking waar wij trots op zijn. Wij hopen dat zoveel mogelijk partijen profiteren van deze gedeelde kennis en kunde. Het doel is meer winst voor de ondernemer”

Over Crowe Global de Zeeuw & de Keizer
Crowe Global de Zeeuw & de Keizer is in Nederland een middelgrote organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, advisory, corporate finance, bedrijfsjuridisch advies en payroll services. De organisatie is vooral werkzaam voor het midden- en groot bedrijf met een internationale focus en maakt sinds 1999 deel uit van het internationale netwerk Crowe Global, welke wereldwijd tot de top 10 van accountantsnetwerken behoort.

Over Steens & Partners Groep
Steens & Partners Groep is een sterk groeiende accountancy en consultancy organisatie van ruim 100 medewerkers met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. De organisatie bestaat reeds ruim 65 jaar en is internationaal samenwerkend sinds 1977 binnen Jeffreys Henry International (JHI) een mondiaal netwerk. Steens & Partner Groep is werkzaam voor het midden- en grootbedrijf en familiebedrijven.

— Einde persbericht —

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl