088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Crowe Horwath International kondigt naamswijziging aan

Crowe Horwath International, nummer 8 op de ranglijst van wereldwijde accountantsnetwerken, heeft aangekondigd dat het netwerk en haar leden een nieuwe naam krijgen. Met deze naamswijziging nemen meer dan 220 leden wereldwijd de naam Crowe aan. Hiermee wordt de toegenomen integratie en goede samenwerking binnen het netwerk benadrukt, maar ook de gedeelde waarden en het gezamenlijke doel. Crowe Horwath International gaat Crowe Global heten.


Deze stap helpt de kennis en wereldwijde inzet van het netwerk te vergroten als antwoord op veranderende klantbehoeften door digitalisering en door de grenzeloze wereld van het moderne zakenleven. De naamswijziging vindt direct plaats na een andere belangrijke ontwikkeling binnen het netwerk, namelijk de aanstelling van een nieuwe Global CEO, David Mellor, die op 1 april 2018 aantrad.


Crowe laat met deze nieuwe naam en nieuw leiderschap opnieuw zijn drive zien om de professie op een hoger niveau te brengen en de discussie over audit-, tax-, advisory,- en consultancy-issues wereldwijd op bestuursniveau te voeren, waarbij de nadruk tegelijkertijd ligt op toonaangevende lokale expertise.


David Mellor Chief Executive Officer Crowe Global geeft commentaar: “Onze leden worden steeds opnieuw erkend voor hun toonaangevende expertise en ik ben er trots op dat 2017 hier geen uitzondering op vormde. Door onze duidelijke strategische visie, onze nieuwe gezamenlijke naam en de betrokkenheid van onze leden is Crowe succesvol in een snel veranderende wereld.”


Wij onderscheiden ons door aandragen van juiste beslissingen die een blijvende waarde hebben voor onze klanten, voor ons talent en voor de omgeving waarin wij wonen en werken. De nieuwe naam vormt de perfecte manier voor onze professionals om de kennis en inzet te kunnen blijven delen die van toegevoegde waarde is in de boardroom en in de landen en markten waar wij actief zijn.

Als u voortaan de merknaam Crowe ziet, bent u verzekerd van service van topkwaliteit door onze mensen, voor onze klanten.’

Aansluitend op de naamswijziging lanceert Crowe ook een vernieuwde website en het nieuwe account @CroweGlobal op Twitter.

Crowe Global is in Nederland vertegenwoordigd door Crowe Foederer en Crowe Peak.

 

Johan Daams (bestuursvoorzitter Crowe Foederer) reageert: “De naamswijziging van het netwerk naar Crowe Global en de omzetting naar een wereldwijde single brand Crowe voor alle leden completeert onze capaciteit tot Internationale dienstverlening en benadrukt de kracht van samenwerking binnen het netwerk.”

 

Gijs Veenenbos (managing partner Crowe Peak) vult aan: “Een naamswijziging van dit netwerk past bij de koers die wij al varen; internationaal opererende organisaties en ondernemers helpen met het kiezen van de beste oplossingen. Een krachtig netwerk brengt ons verder. Ook in Nederland zullen onze kantoren binnenkort van naam veranderen.”

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl