088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Cybersecurity: bent u voorbereid op de risico’s?

De laatste jaren is datagijzeling en privacyschending sterk gegroeid, en nogal wiedes: bij menig onderneming staat de datadeur wagenwijd open.

Digitalisering olie-, gas- en energiesector

Ook organisaties in de olie-, gas- en energiesector zijn zich ervan bewust dat veiligheidsmaatregelen moeten worden getroffen tegen cyberdreigingen. Uit onderzoek blijkt echter  dat de meerderheid nog geen doortastende actie heeft ondernomen om zichzelf te beschermen.

Door nieuwe technologieën als big data, the internet of things en de cloud worden we steeds meer verbonden met en steeds afhankelijker van ICT. Dat biedt kansen. De toenemende afhankelijkheid van data, applicaties en ICT-infrastructuur maakt bedrijven echter ook kwetsbaar voor cyberrisico’s. Uw stakeholders (klanten, leveranciers, personeel, aandeelhouders) verwachten van u dat uw IT systemen en data adequaat zijn beveiligd. Ook vanuit wet- en regelgeving worden eisen gesteld. Denk bijvoorbeeld aan de wetgeving op het gebied van datalekken en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming die mei 2018 ingaat.

IT Privacy & Security Scan

Onze IT Privacy & Security Scan is een effectieve methode om het huidige niveau van IT beveiliging binnen uw organisatie helder in beeld te brengen. Door organisatorische en systeemtechnische maatregelen te toetsen geeft Crowe Peak u inzicht in risico’s en of aanvullende maatregelen nodig zijn. De security scan brengt vrijwel altijd wezenlijke datalekken en risico’s aan het licht.

Elke scan wordt gestart met een intake om de scope te bepalen van de scan. Vervolgens ondervragen we de betrokken medewerkers, bestuderen we de betreffende documentatie en doen we waarnemingen in systemen. De scan neemt gemiddeld twee tot drie dagen in beslag, inclusief rapportage. De bevindingen van de IT Privacy & Security Scan worden vervolgens door ons op een heldere en leesbare wijze gerapporteerd.

Aanbieding Offshore Energy 2017

Op 10 en 11 oktober 2017 staan wij op de Vakbeurs Offshore Energy in de RAI Amsterdam. Hier staan wij tal van ondernemers te woord over de vraagstukken omtrent de IT Privacy & Security in deze sector. We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand 1.029A. De IT Privacy & Security scan bieden wij onze bezoekers aan voor de vaste prijs van € 2500,-

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 info@crowehorwath.nl