Audit

De bevestiging die nodig is

Crowe-Peak Audit Audit & Assurance bij foto

De wettelijke controle van de jaarrekening door een extern accountant (audit) is voor middelgrote tot grote bedrijven een essentieel onderdeel van de corporate governance. Een controleverklaring vormt niet alleen een plicht waar je aan moet voldoen, maar is ook van wezenlijk belang voor je eigen besluitvorming en het vertrouwen van investeerders, klanten en leveranciers.

Je bent daarom op zoek naar een externe auditor die van wanten weet. Die de richtlijnen voor de jaarverslaggeving (Dutch GAAP) en IFRS als zijn broekzak kent. Die ervaren is in het uitvoeren van group-audits. Die direct automatiseert en digitaliseert wanneer dat kan. Die deadlines haalt, afspraken nakomt, duidelijkheid schept en aanbevelingen verstrekt waar je echt wat aan hebt. 

Die auditors, die registeraccountants, die vind je bij Crowe Peak. Ze zijn grondig, adequaat en bieden zowel een onafhankelijke blik als een vriendelijk gezicht. En ze zijn onderdeel van een netwerk van accountants in 150 verschillende landen. Ook wanneer jouw organisatie zich uitstrekt buiten de Nederlandse grens en de audits complex en internationaal worden is Crowe Peak daarmee de ideale partij voor audit, wettelijke controles en verplichte rapportages.  

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact