Assurance Readiness

Zeker richting limited assurance

Fixed Establishment

De service Assurance Readiness bij Crowe Peak is ontworpen om jouw organisatie voor te bereiden op externe verificatie en assurance van de duurzaamheidsinformatie in het jaarverslag. Deze dienstverlening omvat niet alleen voorbereiding, maar ook gericht advies en mogelijke verbeteringen aan jouw duurzaamheidsrapportage, met als doel de eerste verplichte limited assurance-ronde zonder onaangename verrassingen te doorstaan.

Ons team beschikt over expertise om jouw organisatie te begeleiden bij het identificeren van mogelijke tekortkomingen van de duurzaamheidsrapportage onder de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Wat deze dienstverlening bij Crowe Peak onderscheidt, is niet alleen onze inzet voor advies, maar ook onze ervaring in assurance. Met de juiste tools en inzichten uit onze eigen assurance-praktijk kunnen we de duurzaamheidsrapportage van jouw organisatie beoordelen en helpen optimaliseren voor een soepele externe verificatie. Vertrouw op Crowe Peak om jouw bedrijf voor te bereiden op de uitdagingen van de aankomende CSRD-wetgeving.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact