EU Taxonomie

Expertise en praktische ondersteuning

CSRD compliant in 15 stappen

De EU Taxonomie is een classificatiesysteem dat bedrijven en investeerders de mogelijkheid biedt om te definiëren welke activiteiten als duurzaam worden beschouwd. Dit systeem, een verplicht onderdeel van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), is ontworpen om transparantie te verschaffen over de milieuprestaties van economische activiteiten. Het identificeert sectoren die substantieel bijdragen aan milieu- en klimaatdoelstellingen, en bepaalt zo welke investeringen als duurzaam kunnen worden aangemerkt.

Als vooruitstrevende ESG-adviseur en expert op het gebied van CSRD-wetgeving, speelt Crowe Peak een essentiële rol bij het begeleiden van bedrijven in de beginfase van de nieuwe regelgeving. Onze focus ligt op het adviseren en ondersteunen bij het opstellen van assessments die voldoen aan de eisen van de CSRD. Wij beschikken over de benodigde kennis en geavanceerde tools om deze assessments op maat te maken, waarmee we organisaties helpen bij het in kaart brengen van hun activiteiten volgens de EU Taxonomie.

Door onze expertise te combineren met praktische begeleiding, zorgen wij ervoor dat bedrijven niet alleen voldoen aan de CSRD-vereisten, maar ook proactief en strategisch inzicht verkrijgen in de duurzaamheid van hun activiteiten. Bij Crowe Peak zijn we toegewijd aan het ondersteunen van bedrijven bij het navigeren door de complexe regelgeving, en bieden we concrete oplossingen voor een duurzamere toekomst.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact