Blue Card & Cross Border Employment Services

De juiste mensen op de juiste plek

Crowe Peak Blue Card & Cross border employment services Crowe Peak GMS bij foto

De arbeidsmarkt van nu biedt een schat aan mogelijkheden voor jouw moderne personeelsbestand. Of je nu op zoek bent naar strategisch geplaatste mankracht of superspecialisten; landsgrenzen hoeven geen obstakel meer te vormen voor het inschakelen dan wel invliegen van de benodigde mensen.

De papierwinkel en de gestapelde regelgeving die hierbij komen kijken kunnen wel je zicht op mooie kansen vertroebelen. Want visa, diplomawaarderingen, notificatieverplichtingen, UWV-contacten en sociale zekerheidsdocumentatie zijn werk voor specialisten waar veel organisaties zelf niet tegen opgewassen zijn. Zeker in tijden waarin procedures met de dag politieker en complexer worden. Zeker in tijden waarin Brexit heeft gezorgd voor specifieke vragen rondom migratie van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Crowe Peak staat je daarom met raad en daad bij wanneer het aankomt op visa, blue cards en overige verblijfs- en immigratiedocumentatie, 30% regelingen, Nuffic evaluations, (lange termijn) secondments, belastingafspraken, huisvesting van internationaal personeel en vestigingsvraagstukken.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact