HR advies

Op juridisch, praktisch en menselijk vlak

Crowe Peak HR advies Crowe Peak GMS bij foto

Hoe ver automatisering ook mag strekken, de succesvolste organisaties hebben twee dingen gemeen: één, ze hebben de juiste mensen op de juiste plek en twee, ze bieden werk aan tevreden werknemers. Strategisch personeelsbeleid en menselijke HR-services zijn en blijven daarmee een must voor ieder bedrijf dat relevant wil blijven.

Instroom, doorstroom en eventuele uitstroom op de goede momenten zijn een kunst op zich. Crowe Peak adviseert daar graag in en is je go-to-partij wanneer het op HRM aankomt. Moet er personeel geworven worden? Wij denken mee. Wil je klankborden over de personeelsbeleid of beloningen? Crowe Peak is je HR-adviseur. Is er praktische ondersteuning nodig bij het opstellen van contracten, CAO-vraagstukken of re-integratietrajecten? Die kunnen we bieden. Zoek je een expert die de organisatie toekomstbestendig maakt wanneer het op de privacy van je personeel en HR-gegevensbescherming aankomt? Die vind je op ons kantoor. Is je organisatie toe aan een grootschalige innovatieslag? Wil je kritisch kijken naar de personeelskosten? Crowe Peak zit erbovenop. 

Crowe Peak is een vertrouwde en betrouwbare adviseur op het gehele HR-spectrum. Met een realistische bril en een empathische aanpak. Meer weten? Neem direct contact op met één van onze specialisten. Want HR is mensenwerk (met een vleugje techniek).

Op zoek naar juridisch advies bij ontslag of reorganisatie? Lees hier over onze arbeidsrechtdiensten.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact