(International) Payroll Dashboarding

Kennis is controle

Crowe Peak Payroll Dashboarding Crowe Peak GMS bij foto

Personeelskosten zijn bij de meeste bedrijven een enorm onderdeel van de jaarlijkse begroting. Het hebben van totaaloverzicht over deze kosten en het naar boven krijgen van specifieke informatie hierover zou daarmee ook topprioriteit moeten zijn van arbeidsintensieve organisaties.

In de praktijk blijkt dat dit nog niet altijd gemakkelijk is. Want personeelskosten bestaan niet alleen uit loon. Je hebt ook rekening te houden met pensioenpremies, additionele verzekeringen, onkostenvergoedingen, verloven, sociale zekerheidspremies en -belastingen.   En die variabelen moeten niet alleen goed gemanaged worden, maar ook gebruikt worden om je organisatie beter en efficiënter te maken.

International payroll dashboarding is in dit kader de uitgelezen oplossing voor organisaties die graag on top of their game zijn. Je krijgt financiële rapportages op een presenteerblaadje aangereikt en kan filteren tussen nationale, internationale of regionale rapportages. Daarnaast kun je gemakkelijk HR-gerelateerde zaken regelen: met één muisklik keur je verloven goed, raadpleeg je belastingaangiftes, salarisadministratie of openstaande acties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor international payroll dashboarding voor jouw organisatie? Onze specialisten denken graag met je mee. Neem contact op of klik verder om te lezen wat we nog meer kunnen betekenen op het gebied van HR of Global Mobility Services.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact