HR Services

Consultancy & Maatwerk

HR-behoeften kunnen variëren afhankelijk van de situatie. Bij het opstarten in Nederland vergt het opzetten van een HR-beleid en loonadministratie meer inspanning in vergelijking met latere operationele fasen. Ook bij het implementeren van nieuwe beleidslijnen of het internaliseren van de loonadministratie kan ondersteuning van HR nodig zijn. Bovendien kunnen situaties zoals ziekte, afwezigheid of vertrek van de HR-manager directe ondersteuning vereisen om de voortgang van HR-operaties te waarborgen.

Onze ervaren HR-managers staan klaar om ondersteuning te bieden gedurende periodes van één tot twaalf maanden, variërend van enkele dagen per maand tot fulltime betrokkenheid. Ze hebben uitgebreide kennis op het gebied van loonadministratie, arbeidsrecht en andere relevante regelgeving binnen het Nederlandse HR-domein. Daarnaast beheersen ze uiteraard de Engelse taal vloeiend.

Een bijkomend voordeel van onze HR-services is de toegang tot het uitgebreide Crowe Global-netwerk. Hierdoor beschikken we altijd over de juiste kennis met betrekking tot complexe vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, migratievereisten, internationale loonadministratie en fiscale aangelegenheden in meer dan 150 landen.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact