CISO as a service

Sparringpartner en poortwachter

Crowe Peak CISO Crowe Peak IT assurance & advisory

Wanneer je organisatie in toenemende mate innoveert en afhankelijk raakt van digitale systemen en technologische oplossingen, kan de behoefte aan een menselijke touch soms toch om de hoek komen kijken. Zeker wanneer het om veiligheid gaat, zeker wanneer je zeker wil zijn dat alles goed geregeld is. In dat verband zoeken veel progressieve organisaties naar een Chief Information Security Officer (CISO).

Omdat een fulltime kracht op dit gebied niet voor elke onderneming gewenst of geschikt is, is de dienst CISO as a Service (CISOaaS) ontwikkeld. CISO as a Service (CISOaaS) helpt organisaties, net als een CISO in loondienst dat doet, bij het beheren van de  informatiebeveiliging. Met CISOaaS maak je gebruik van een Chief Information Security Officer op afroep. Daarmee heb je toegang tot een menselijke sparringpartner en poortwachter, zonder de kosten en complexiteit van het aanstellen van een nieuwe medewerker.

De CISOs van Crowe Peak ondersteunen jouw bedrijf met risicobeoordeling, beleidsontwikkeling, het opzetten van een beveiligingsarchitectuur, compliance management en incidentrespons. Ze verbeteren jullie beveiligingsniveau en denken mee over passende oplossingen om jullie IT bescherming blijvend te verbeteren. Met CISOaaS worden cyberdreigingen cyberuitdagingen en krijgt je securitybeleid een vriendelijk gezicht.

Meer weten over wat een CISO van Crowe Peak voor jullie kan betekenen? Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact