ISO 27001

De standaard voor information security

Crowe Peak ISO 27001 Crowe Peak IT assurance & advisory

In een economie die 24/7 draait en waarin diensten op ieder uur beschikbaar moeten zijn, zijn informatie en informatiesystemen van cruciaal belang voor iedere organisatie. Daarbij zijn vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van data geen fijne bijkomstigheden, maar essentiële concepten. Dit kan echter een uitdaging zijn wanneer cyberdreigingen als malware, ransomware, datalekken of DdOS-aanvallen aan de orde van de dag zijn.

Het is dus tijd om realistisch te zijn: het beheer van informatiebeveiliging is niet eenvoudig en veerkracht en veiligheid zijn moeilijk te realiseren. Maar deze uitdagingen moeten wel overwonnen worden. Daarom kiezen veel organisaties voor het ISO 27001-certificaat. En dat is een keuze voor een toonaangevende norm op het gebied van informatiebeveiliging en het beheer daarvan.

Houders van het ISO 27001 certificaat tonen naar buiten toe dat ze beveiliging serieus nemen en de geldende wet- en regelgeving op digitaal gebied naleven. Wanneer je aan de ISO 27001 normen voldoet laat je dus zien dat je het heft in eigen hand genomen hebt. Bovendien weet je ook zelf dat het risico op cyberaanvallen sterk verminderd is en dat je in staat bent om zwakke plekken in je beveiliging te identificeren.

Crowe Peak staat graag samen met jullie in de startblokken om de ISO 27001 certificering te behalen. We zijn een serieuze sparringspartner met ervaring en onze eigen certificeringen waaronder Certified ISO 27001 Lead Implementer,Certified ISO 27001 Lead auditor, CISA, CISM en CISSP in de rugzak. Of je nu voor de eerste keer voor certificering opgaat, een onafhankelijke derde zoekt om je eerste certificeringsaudit of hercertificeringsaudit te laten beoordelen, of advies wil hebben over later ontstane ISO 27001 non-conformiteiten: wij begeleiden je.

Met ISO en Crowe Peak sta je sterk. Ten opzichte van de wetgever, je klant en je eigen merk en werk.

NB: het certificeringsproces is tijdrovend en vraagt om organisatiebrede toewijding. We maken daarom ook graag samen de afweging of dit de beste afslag is voor jouw onderneming. Meer weten? Neem direct contact op. Meer weten over de andere certificerings/rapportageopties? Klik hier voor een overzicht.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact