Security Baseline Assessment

Startpunt voor veiligheid

Crowe Peak Security Baseline Assesment Crowe Peak IT assurance & advisory

Of je nu werkt met een scala aan softwareoplossingen of je IT en business intelligence-structuur nog in de kinderschoenen staat, cyberdreiging is overal waar er een digitaal netwerk aan te pas komt. Ook bij jou op kantoor dus. Het beginnen met het identificeren, inventariseren en indammen van die dreigingen, dat is voor veel organisaties echter een ver-van-het-bed-show. En het aanpakken van een cybersecuritybeleid en het benutten van de techniek voor de veiligheid van de gehele organisatie, dat lijkt al helemaal een hoge berg om te beklimmen.

Crowe Peak loopt daarom graag met jullie mee. Dat kan vanaf de voet van de berg, of als je al iets verder bent, vanaf een zelfbepaald startpunt. Of we kijken met je mee vanaf de top naar de mogelijkheden aan de horizon. Dat doen we met onze security baseline assessment. Met onze IT (audit) specialisten en tools (gestoeld op het NIST cybersecurity framework) creëren we een panoramisch overzicht van jouw organisaties’ beveiligingsvolwassenheid en -mentaliteit. Op basis van dit plaatje, de inzichten in jullie valkuilen en blinde vlekken, stippelen we samen een route uit in de vorm van een security roadmap. Of we bespreken de mogelijkheden tot verdergaande oplossingen, zoals de inschakeling van een CISO of het inzetten van de weg naar IT security certificering of rapportages. Wat je pad ook is, we nemen je bij de hand en zorgen ervoor dat je zelf zicht krijgt op de uitdagingen en mogelijkheden van jouw systemen.

Ben je op zoek naar een eenmalige service waarin een specifiek risico in jullie organisatie wordt geïdentificeerd? Lees dan hier over onze technology services. Door middel van een phishing simulation test, een vulnerability assessment of een pentest kunnen onze technisch experts en ethisch hackers dreigingen specificeren.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact