Security Roadmap

Route richting weerbaarheid

Crowe Peak Security Roadmap Crowe Peak IT assurance & advisory

Indien uit de security baseline assessment blijkt dat jouw organisatie uitdagingen kent op het gebied van cyber security, of wanneer bij jullie zorgen spelen op het gebied van gegevensbescherming, cyberaanvallen of compliance met IT regelgeving, staan onze specialisten klaar om een passende security roadmap te ontwikkelen. De implementatie van een dergelijke route zorgt niet alleen voor een goede nachtrust binnen jullie organisatie. Een solide digitaal veiligheidsplan faciliteert ook groei en versterkt je merk.

Security roadmaps bij Crowe Peak zijn altijd tailor made. We kijken naar behoeftes binnen de organisatie, als ook naar de mate van comfort die je je klanten en andere stakeholders wil bieden. Wanneer ultieme cyberweerbaarheid een doel is dat de onderneming nastreeft, zal je security roadmap waarschijnlijk een opmaat vormen naar ISO 270001 certificering of een SOC 2 en/of SOC 3 rapport. Wanneer de aanpak meer op interne bescherming en compliance gericht is, zullen meer toegespitste oplossingen mogelijk beter bij jullie passen. Hierbij kan je denken aan het opstellen van een risk management proces, het formaliseren van veiligheidsbeleid, het funderen van een security architectuur, het vastleggen van gestandaardiseerde responsen op veiligheidsincidenten, training voor personeel, het bepalen van jaarlijkse KPI’s op het gebied van gegevensbescherming en IT-beveiliging of het nemen van de proef op de som door het laten uitvoeren van cyber security testing, phishing simulations of pentesting.

Wat je wens, angst of visie ook is, onze specialisten zijn er om met je mee te denken. Praktische adviezen te verstrekken. Oplossingen te implementeren en de zwakke plekken in jullie beveiliging met zachte hand bloot te leggen.  

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact