Technology Services

Vulnerability assessments, pentesting en meer

Crowe Peak Technology Services Crowe Peak IT assurance & advisory

In sommige situaties wil je weten waar je aan toe bent. Zien wat er misgaat als je losgaat. Ervaren wat er gebeurt als je A zegt, of juist B. Niet eindeloos beleid bepalen, maar zien waar je huidige koers je brengt en vervolgens bijsturen. Dit kan ook zo zijn wanneer het gaat om de digitale veiligheid van jouw organisatie.

Crowe Peak biedt daarom technology services. Een pakket aan mogelijkheden voor (penetratie)tests, dat laat zien hoe weerbaar of hoe kwetsbaar jullie systemen zijn en jullie bedrijfsvoering is. Phishing stimulation is bijvoorbeeld een technologie die bedrijven helpt hun medewerkers te trainen in het herkennen van phishing-e-mails. Door middel van realistische phishing-e-mails en phishing-campagnes wordt de natuurlijke reactie van het personeel getest, waardoor daarna op basis van de concrete resultaten op verbetering kan worden gestuurd.

Pentesting, ook wel ‘penetration testing’ is een service waarbij we gebruik maken van een ethisch hacker om jullie netwerk binnen te dringen en kwetsbaarheden te identificeren. Bescherming tegen potentieel kwaadwillende aanvallen kan daarna gericht worden verbeterd. Vulnerability assessments zijn bedoeld om onbedoelde risico’s in je digitale infrastructuur te achterhalen en daarna ook weer alleen te helen waar het pijn doet. Met deze, en andere praktische oplossingen op het gebied van technologie en veiligheid maakt Crowe Peak jullie organisatie klaar voor de dag van morgen. Gedreven om het verschil te maken en op persoonlijke wijze. Op zoek naar meer integrale oplossingen? Kijk bij onze security assessment.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact