Financieringsdocumentatie

Concrete plannen, heldere bepalingen

Crowe Peak financieringsdocumentatie Tax & Legal bij foto

Leningsovereenkomsten, kredietlijnovereenkomsten, leaseovereenkomsten, sale-and-lease-back, factoring, aandelenovereenkomsten, mezzaninefinancieringen, hypotheken, verpandingen, asset-backed securities, projectfinanciering: als vreemd kapitaal wordt aangetrokken vliegen de termen en de juridische vaktaal vaak al snel om de oren.

En die zijn je misschien niet onbekend, maar je wil wel graag dat een specialist met je meekijkt, interpreteert, adviseert en onderhandelt over de specifieke voorwaarden. Dat iemand die thuis is in de wereld van financiering en zekerheden de belangrijke bepalingen duidelijk op een rijtje zet en jouw eigen ideeën juridisch onder woorden kan brengen en juridisch kan kwalificeren.

Of degene aan de andere kant van de tafel nu de bank, een verzekeraar, een investeerder of een (potentiële) zakenpartner of overnamekandidaat is, Crowe Peak heeft de kennis in huis om jouw bedrijf te adviseren en te assisteren op het gebied van financieringsdocumentatie. Zit er ook een fiscaal component aan of een financieel risico? Dan kijken onze inhouse fiscalisten of accountancy professionals ook graag even mee. Want Crowe Peak biedt een brede blik. Ook fiscaal juridisch. Ook over de grens.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact