Herstructurering en Bedrijfsbeëindiging

Crowe Peak als sparringspartner

Crowe Peak Herstructurering en bedrijfsbeeiniging Tax & Legal bij foto

Wanneer je praat over herstructurering of zelfs over bedrijfsbeëindiging praat je nooit over one size fits all. Wij begrijpen dat ieder bedrijf uniek is en dat er meer factoren zijn om rekening mee te houden dan met de cijfers onder de streep.

Crowe Peak werkt dan ook graag aan integrale adviezen en dienstverlening op het gebied van herstructurering/reorganisatie en bedrijfsbeëindiging. Of deze nu ingegeven zijn door een situatie van fiscale optimalisatie, van financiële heroverweging of nood, een fusie of overname, pensionering van een DGA of een (partieel) faillissement. Samen komen we eruit.

Onze juristen en fiscalisten snappen de complexiteit en gevoeligheid die soms met schuiven of sluiten gepaard gaan en bovenal zijn ze ontzettend goed in hun vak.  Ze zijn gepokt en gemazeld op het gebied van crediteurenakkoorden, rechtsvormen, (turbo)liquidaties en belasting- en personeelsvraagstukken in tijden van herstructurering of ontbinding. Zo tillen ze jouw organisatie naar morgen. In welke vorm dat ook mag zijn.

Crowe Peak: Smart decisions. Lasting value.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact