Overeenkomsten

Duidelijke afspraken, goed advies

Crowe Peak Overeenkomsten Tax & Legal bij foto

Overeenkomsten bestaan in alle soorten, maten, vakgebieden, talen en onder ontelbaar verschillende soorten voorwaarden. Toch is de regelgeving die overeenkomsten regeert, in Nederland en in Europa, veelal terug te brengen naar enkele algemeen toepasbare principes.

De juristen van Crowe Peak kunnen lezen en schrijven met deze principes en nemen jou, in welke discipline je ook werkt, graag mee in hun wereld. Ze vertalen de contracten waar je mee te maken hebt in de concrete verplichtingen die ze voor je business scheppen, wijzen je op de standaardbepalingen en de onderdelen waar juist onderhandelingsruimte ligt en zetten waar gewenst afspraken die je maakt met je leveranciers, klanten, werknemers en zakenpartners op papier.

We kennen de specifieke bepalingen die rondzingen in onder meer het arbeids- consumenten- en transportrecht en maken zaken niet moeilijker dan ze zijn. Want contracten moeten vooral duidelijkheid scheppen. Meer weten wat we op dit gebied kunnen betekenen? Neem contact op.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact