Privacy

AVG-proof zijn: hét speerpunt van iedere moderne organisatie

Crowe Peak Privacy Tax & Legal bij foto

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hing een aantal jaar geleden als een donderwolk boven de markt, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit iedere organisatie die de (privacy)belangen en de veiligheid van zijn klanten en zijn personeel serieus neemt.

De idee dat privacy belangrijk is en onder grote druk staat in onze steeds verder digitaliserende en informatiegedreven maatschappij is met nieuwsberichten over cybercrime, DdoS-aanvallen en misslagen van werkgevers zeker ingedaald. Dit neemt niet weg dat de implementatie van alle Europese en Nederlandse regels op het gebied van privacy een hele klus is, en blijft. Je wil het graag goed doen, maar ook praktisch blijven en je wil vooral geen zwakke punten in je systeem over het hoofd zien. En misschien wel bovenal, wil je een AVG/GDPR-framework creëren in jouw bedrijf dat staat als een huis. Zodat iedereen beschermd is en het management weet waar het aan toe is.

Crowe Peak helpt je hierbij. Met het ontwerpen van een robuuste AVG-structuur en digitale oplossingen, maar ook met adviezen over specifieke kwesties op afroep. Voor hen die willen weten waar ze moeten beginnen doen we een AVG-audit en maken we een stappenplan. Voor hen die op zoek zijn naar concrete hulp stellen we AVG-verwerkingsregisters en AVG-verwerkingsbeleid op en schrijven we AVG-procedures uit. We geven trainingen aan personeel, ondersteunen je met het maken van statements die op jouw organisatie toegespitst zijn en houden je op de hoogte van de laatste actualiteiten. Want de technologie staat niet stil, dus privacy niet, dus wij niet. Meer weten wat Crowe Peak en onze gecertificeerde adviseurs voor je kunnen doen op het gebied van privacy? Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact