Mobiele & web applicaties

Voor een digitale metamorfose

Mobiele apps Consulting & Technology

Pakken papier hebben plaatsgemaakt voor telefoons, tablets en clouds. Digitale opslagsystemen hebben onze documentatiemethoden voor eeuwig veranderd en met de komst van apps voor allerhande diensten zijn de manieren waarop we zaken regelen ook intelligenter, efficiënter en meer controleerbaar geworden.

Veel organisaties kiezen er nu dan ook voor om ook hun eigen systemen onder handen te nemen. Niet alleen ten behoeve van de mogelijkheden tot data-analyse, maar ook ten behoeve van het gemak en comfort van hun klanten en personeel.  Met het ontwikkelen en beheren van mobiele apps, web apps en customized apps is Crowe Peak in staat jouw gids te zijn in jouw organisaties digitale metamorfose.

We bouwen cloudgebaseerde apps en software waarmee informatie en documentatie verzameld, beheerd en geanalyseerd kan worden en stuurinformatie zo je telefoon, tablet of CRM-systeem uitrolt. We maken het makkelijk om jouw taken beter te doen en bieden de gebruikers van je apps gebruiksgemak, (cyber)veiligheid en een beetje fun.

Voorbeelden van onze gespecialiseerde apps zijn onze HR-app en onze Tax-app. En met onze brede kennis van application software en programmeren staat jouw ondernemings persoonlijke app ook al bijna in de startblokken. Meer weten over de mogelijkheden? Plan hier een gesprek in. Crowe Peak. Shaping your better tomorrow. Together. Today.  

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Maak een afspraak