Advies Familiebedrijven

Tax, legal & meegroeien naar de volgende generatie

Crowe Peak Family business Crowe Peak Legal

In een familiebedrijf betekent goed ondernemen zoveel meer dan goede resultaten, groeien en grote klanten binnenhalen. Het betekent bepalen welke voetafdruk je achter wil laten, het zakelijke met het persoonlijke verenigen, nadenken over je eigen dromen terwijl je professionaliseert, incorporeren van life-events in je commerciële agenda en af en toe proberen stil te staan en te genieten als alles maar doorraast. Ook als het leven en de zaak even anders lopen dan je had verwacht.

Het fiscaal en juridisch adviseren van familiebedrijven heeft daarom een speciale plek in Crowe Peaks hart. Het is daarmee ook een apart focusgebied van een deel van onze specialisten. Zij staan voor je klaar om je te ontzorgen en als trusted advisor met jou, je onderneming en je familie mee te kijken. Om als schakel te fungeren tussen het bedrijf en de Belastingdienst, om de belastingaangiftes van een kopzorg te veranderen in een simpel vinkje op de to-do-lijst. Om te brainstormen over de inrichting van je toekomst. Voor de zaak en voor je familie. Voor de juiste documentatie op de juiste tijd en voor een luisterend oor en een frisse blik wanneer het nodig is.

En als het bedrijf ooit klaar staat voor de nieuwe generatie, ook dan zijn we er om die transitie in goede banen te leiden. Daar hebben we precies de juiste mensen en ervaring voor in huis. Meer weten over wat onze belastingadviseurs, accountants en juristen kunnen betekenen voor jouw familiebedrijf? Plan direct een persoonlijk gesprek.

Eerder heette deze dienst ‘private client services’

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact