088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Director Audit en Director Tax met partnerperspectief – vacatures

Kom jij een deel van de business runnen?

Binnen onze organisatie, zowel bij Audit als Tax, is ruimte voor ervaren professionals die er klaar voor zijn om zelfstandig een deel van onze praktijk te draaien en verder willen groeien. Wij zoeken:

Een Director Audit en Director Tax met partnerperspectief

Onze ambities zorgen ervoor zorgen dat we op dit moment enorm hard groeien. Steeds meer klanten kiezen voor onze organisatie en willen gebruik maken van onze diensten. Onze klantenkring groeit hiermee zowel in aantal, omvang, als in complexiteit. Nu zit het bieden van kwaliteit en aandacht ons in het bloed. Dat maakt dat groei bij ons altijd gepaard gaat met investeren in de kwaliteit van onze organisatie. Wij komen daarom graag met jou in gesprek als jij klaar bent om een stap te zetten naar een next level in je carrière.

Best of both worlds bij Crowe Peak

Bij Crowe Peak vind je best of both worlds. Men noemt ons wel eens een ‘hidden champion’. Onze bescheidenheid en focus op het werk zit ons nog wel eens in de weg. We zijn binnen Nederland een toonaangevend onderdeel van het internationale Crowe Global, een van de leidende wereldwijde accountancy netwerken, gevestigd in meer dan 145 landen. En tegelijkertijd zijn we met 100 medewerkers verspreid over drie vestigingen (Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen) nog altijd een organisatie waar persoonlijk en informeel samengewerkt wordt. Een gouden combinatie. Onze klanten, veelal internationaal opererend, zijn groot, maar ook weer niet te groot. De dienstverlening die ze vragen is complex, maar ook weer niet te complex. We omarmen innovatieve en technologische ontwikkelingen. Dat alles zorgt voor veel uitdaging en afwisseling voor iedereen, hetgeen het werken bij Crowe Peak zo aantrekkelijk maakt.

Bekijk al onze vacatures op werkenbijpeak.nl

Jouw toegevoegde waarde als Director Audit of Director Tax

Je hebt de kennis en ervaring,je hebt je sporen al verdiend en je hebt een uitstekende kennis van de Engelse taal. Daarom krijg je direct de verantwoordelijkheid voor een complete klantenportefeuille en voor (inter)nationale (advies)opdrachten. Hier spring jij bovenop en zorgt er voor dat alles wat nodig is naar volle tevredenheid van iedereen rolt en draait. Uiteraard word je hierin ondersteund door een minstens zo gedreven team en andere collega’s, divers en internationaal van samenstelling. Het management faciliteert, verbindt en prikkelt, maar iedereen bij ons heeft een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en daar zijn we trots op. Dat vraagt van jou initiatief, alertheid en leiderschap.

Partnerperspectief bij Crowe Peak

Je bent serieus in je ambitie. En je ziet een mooie toekomst weggelegd bij ons kantoor. Samen ontwikkelen we een traject van minimaal 2 jaar (afhankelijk van je kennis, ervaring, wensen en behoeften) waarin jij je verder ontwikkelt naar Partner Audit of Partner Tax. De afspraken die we samen maken zetten we ouderwets op papier om de verwachtingen over en weer te managen.

Graag persoonlijk in gesprek

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over onze organisatie. Over onze klanten. Onze ambities. Onze specifieke bedrijfscultuur van Care, Share, Invest & Grow. Of over de selectieprocedure. Maar dat doen we veel liever in een persoonlijk gesprek met jou. Hiervoor nodigen we je dan ook van harte uit. Je ‘collega-partners’ nemen er graag ruim de tijd voor. Bel voor het maken van een afspraak met Fleur Jansma  (010 –2055094) . Je kunt ook een mail sturen naar fleur.jansma@crowe-peak.nl. Fleur zorgt er dan voor dat je wordt teruggebeld en dat er een afspraak gepland wordt met een van onze partners om kennis te maken en nader te onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl