088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Expat services

U wilt een van uw specialisten detacheren op een vestiging in het buitenland. Hoe werkt dat dan? In welk land moet u belasting betalen en welke vergunningen en verzekeringen zijn nodig? Expat services leveren u .

Expat regelgeving

Ervaren professionals zijn goud waard bij het zakendoen over de grens. Ze hebben het vermogen om omvangrijke projecten te dragen en zijn het visitekaartje van uw onderneming in het buitenland. Bij het grensoverschrijdend uitzenden en inlenen van personeel heeft u te maken met complexe expat regelgeving. U moet weten in welk land u welke belasting moet betalen, hoe de verzekeringsplicht in elkaar steekt en wat er in een expat-arbeidsovereenkomst moet komen te staan.

Expat services voor uw bedrijf

Gaat u internationaal zakendoen of overweegt u een medewerker naar het buitenland te detacheren? Belangrijk onderdeel van ons internationaal advies zijn onze expat services. We ondersteunen u met zinvol advies en praktische oplossingen bij vraagstukken omtrent internationale detachering van expats. Dat kan gaan over belastingen en verzekeringen, maar ook over salarisadministratie en lokale wet- en regelgeving. Bovendien helpen we niet alleen u, ook uw expats kunnen rekenen op onze begeleiding. Onze expat services kunnen zijn:

Wereldwijde expat services

Crowe Peak behoort tot een omvangrijk internationaal netwerk in meer dan 130 landen. Overweegt u een werknemer naar een internationale locatie uit te zenden? Onze lokale specialisten ter plaatse onderzoeken de aanwezige stelsels van premies, verzekeringen en belastingen. Als uw expats eenmaal aan het werk zijn, zorgen we ervoor dat zij aan alle verplichtingen voldoen en dat uw administratie op orde is. Wilt u meer weten over onze expat services? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zoekt u meer?

Crowe Peak helpt u met belastingadvies, HR advies, bedrijfsjuridisch advies, contractenrecht en internationaal advies.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl