088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Family Owned Business

Fiscale oplossingen binnen het familiebedrijf

Het familiebedrijf neemt in onze economie een belangrijke plaats in. Een specifiek kenmerk van het familiebedrijf is dat eigendom en bestuur in één hand liggen. Om een succesvol familiebedrijf te zijn en blijven moet de juiste balans worden gevonden tussen familie-, bedrijfs-, en eigenarenbelangen. Deze unieke balans vereist een zorgvuldige en vertrouwde aanpak.

Familiebedrijven lopen regelmatig tegen verschillende uitdagingen aan zoals bedrijfsopvolging, expansie en financiering. Maar ook op persoonlijk gebied komen voor ondernemers regelmatig vraagstukken aan bod over vermogensbehoud, emigratie, schenken en overlijden. Met onze (internationale) expertise zijn wij in staat uw familiebedrijf deskundig advies te geven over uiteenlopende fiscale kwesties.

Bedrijfsmatige oplossingen

Hier volgt een kleine greep uit de vragen en uitdagingen waar wij uw familiebedrijf over kunnen adviseren.

Persoonlijke oplossingen voor de ondernemer

Ondernemers binnen het familiebedrijf kunnen ook te maken krijgen met uitdagingen op persoonlijk vlak.

Uw familiebedrijf in het buitenland

Onderneemt u in het buitenland? Of bent u dit van plan? Dan is actuele kennis van de lokale markt en internationale regelgeving onmisbaar. Crowe Peak behoort tot een globaal netwerk met relaties in meer dan 130 landen. Wanneer u gaat ondernemen over de grens profiteert u van onze lokale kennis in de belangrijkste internationale markten.

Familiebedrijf advies op maat

Wilt u meer weten over uw fiscale mogelijkheden? De Family Owned Business dienstverlening van Crowe Peak is volledig maatwerk: aan de hand van uw financiële, fiscale en juridische positie ontvangt u een op maat geschreven advies en plan van aanpak. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Wij helpen u graag verder.

Zoekt u meer?

Crowe Peak biedt ook belastingadvies, accountancy, audit & assurance, bedrijfsjuridisch advies en internationaal advies.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl