088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Family Owned Business

U heeft in uw werkzame leven een mooi bedrijf opgebouwd en wilt dit overdragen aan uw kinderen. U wilt dat fiscaal en juridisch verantwoord aanpakken. Speciaal voor de vraagstukken die bij familiebedrijven spelen biedt Crowe Peak de dienst Family Owned Business Services.

Family Owned Business Services

Wanneer u een gezond bedrijf of een mooi vermogen heeft opgebouwd, wilt u dat op de juiste manier kunnen uitbouwen en overdragen. U wilt uw kinderen en partner laten delen in uw succes, maar u wilt niet teveel belasting betalen en risico’s vermijden. Family Owned Business Services gaat verder dan belastingadvies en legt de focus op uw privésituatie. Het brengt u fiscaal en juridisch advies bij grote gebeurtenissen die invloed hebben op uw vermogen. Denk aan overdacht van bedrijf of vermogen, huwelijk, testament, emigratie, echtscheiding, belegging, en schenking aan goede doelen.

Waarom Family Owned Business Services?

De Family Owned Business dienst van Crowe Peak kijkt naar uw situatie en geeft antwoord op specifieke vragen, zoals:

Family Owned Business Services op maat

Wilt u meer weten over uw fiscale mogelijkheden? Onze dienstverlening is volledig maatwerk: aan de hand van uw financiële, fiscale en juridische positie ontvangt u een op maat geschreven advies en plan van aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk ook eens onze kennispagina’s over huwelijksvermogensrecht en de bedrijfsopvolgingsregeling.

Zoekt u meer?

Crowe Peak biedt ook belastingadvies, accountancy, audit & assurance, bedrijfsjuridisch advies en internationaal advies.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl