088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Global Mobility als totaaloplossing voor ondernemers

Werkgevers detacheren steeds vaker – tijdelijk of voor een langere periode – hun personeel over landsgrenzen heen. Op dat moment komen er diverse vragen op: welke stappen moet ik als organisatie ondernemen? Waar moeten de loonbelasting en sociale zekerheidspremies worden afgedragen? Hoe zit het met het aanvragen van werkvergunningen? Wanneer en hoe pas ik mijn detacheringsbeleid aan (als dat er al is) en op welke wijze sluit dat aan op het overige HR-beleid? Crowe Peak ondersteunt hierbij met full-service Global Mobility-advies aan. global mobility voor ondernemers

Wat zijn Global Mobility Services?

Het aanbod van onze internationale diensten bestaat onder andere uit het het adviseren over of aanvragen van vergunningenbelastingadvies, juridisch advies en het ondersteunen bij beleidsbepaling.

Global Mobility Services ook als aanvulling

Wellicht heeft u mensen in dienst die (onderdelen) van Global Mobility verzorgen. Wij hebben daarom naast een full-service dienst ook een ‘pick-and-choose’ mogelijkheid voor u, waarbij u zelf de specifieke onderdelen uitzoekt waar ondersteuning bij nodig is. Bijvoorbeeld: u weet precies hoe u HR-beleid moet bepalen, maar weet niet goed waar loonbelasting en sociale zekerheidspremies moeten worden afgedragen.

Meer weten over Global Mobility Services?

Crowe Peak is onderdeel van het Crowe Global-netwerk. Dit is een wereldwijd netwerk met leden in meer dan 130 landen. Wij halen de kracht uit het netwerk door bij specifieke vragen gebruik te maken van Global Mobility Advisors wereldwijd.

Global Mobility Services zijn belangrijk voor iedere organisatie die met personeel over landsgrenzen heen werkt. Leer meer over hoe de Global Mobility Services van Crowe Peak u hierbij helpt.

 

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl