088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Horwath HTL neemt intrek in pand Crowe Global

Per 1 januari 2014 zal Horwath HTL Nederland haar intrek nemen in het Amsterdamse pand van Crowe Global Nederland. Beide organisaties zijn partner van het internationale netwerk Crowe Global. Horwath HTL is een zelfstandige entiteit die zich met consultancy diensten richt op de hotellerie. Vanuit Nederland worden cliënten in de Benelux bediend. Crowe Global biedt diensten op de gebieden audit/accountancy, belastingadvies, corporate finance, bedrijfsjuridisch advies en payroll services en richt zich hierbij met name op internationaal opererende ondernemingen.

Ewout Hoogendoorn (directeur Horwath HTL) licht de reden van de verhuizing toe: “Het merendeel van onze opdrachtgevers bevindt zich in Amsterdam en de verhuizing vanuit Hilversum is daarom voor ons een logische keuze. Crowe Global bevindt zich bij de goed bereikbare Zuidas en de stad huisvest veel hotels. Vanaf deze plek bereiken wij beter onze relaties.”

Gijs Veenenbos (managing partner Crowe Global) vult aan: “Wij hopen met de intrek van Horwath HTL in onze kantoorruimte de contacten binnen het netwerk Crowe Global te verstevigen. Er is veel specialistische kennis en kunde waarmee we gezamenlijk organisaties van dienst kunnen zijn. Door elkaar dagelijks tegen te komen, weten we elkaar sneller te vinden.”

Horwath HTL verhuist eind dit jaar van Hilversum naar De Boelelaan 7 in Amsterdam. Beide organisaties blijven zelfstandig opereren.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl