088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

HR advies

Eén van uw meest talentvolle medewerkers vertrekt onverwacht bij uw bedrijf. Een groot verlies dat misschien voorkomen had kunnen worden met een aantrekkelijk personeelsbeleid. HR advies vertelt u hoe u de beste mensen in huis kunt halen, en in huis kunt houden.

HR Advies en personeelsbeleid

Een goed personeelsbeleid is onmisbaar voor ieder bedrijf. Uw medewerkers zijn immers bepalend voor het succes van uw bedrijf. HR (HRM = human resource management) is een breed vakgebied, dat er in de kern op gericht is de beste mensen aan te trekken en te behouden. Met een optimaal HR-beleid zorgt u bovendien dat uw medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

HR Advies diensten

Crow Horwath Peak levert gespecialiseerd HR advies en ondersteuning bij personeelsgerelateerde zaken. Onze HR adviesdienst omvat de volgende onderwerpen:

 • Aannemen en werven personeel
 • Door- en uitstroom personeel
 • Ziekteverzuim
 • Re-integratie
 • Advies over arbeidsrecht
 • Functioneringsgesprekken
 • Beloningen

HR Adviesbureau

U wilt een professioneel personeelsbeleid, maar heeft op dit moment niet de middelen voor een eigen HR-adviseur. Dan kunt u ons inschakelen als extern HR adviesbureau. Onze professionals zetten samen met u een stevig personeelsbeleid neer. We fungeren als klankbordpartner en geven advies. U mag ons ook gebruiken voor praktische ondersteuning. Onze specialisten in arbeidsrecht en contractenrecht kunnen bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden.

Zoekt u meer?

Bij Crowe Peak kunt ook terecht voor payroll advies, advies in arbeidsrecht, bedrijfsjuridisch advies, expat servicesbelastingadvies en btw advies.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl