088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

Internationaal advies

U wilt een vestiging openen in het buitenland. Hoe zit het met de lokale regelgeving voor uw branche? Welk btw-tarief moet u hanteren? Crowe Peak behoort tot een groot internationaal accountantsnetwerk. Dankzij onze relaties in meer dan 130 landen kunnen we internationaal advies bieden.

Internationaal zakendoen

Gaat u internationaal zakendoen? Een sprong in het diepe vergt goede voorbereiding. Actuele kennis van de lokale markt en regelgeving is een vereiste. Denk aan zaken als btw-afdracht, het detacheren van expats naar buitenlandse vestigingen, transfer pricing, enzovoorts. Crowe Peak is er speciaal voor ondernemers die internationaal zaken doen. Voor organisaties die al jaren over de grens bezig zijn, of deze ambitie voor de toekomst hebben.

Internationaal advies

Situaties waarin u een beroep kunt doen op internationaal advies van Crowe Peak:

 • Ik wil op de hoogte blijven van de (wijzigende) internationale fiscale wet- en regelgeving
 • Ik wil een vestiging openen in het buitenland
 • Ik heb een (lokaal) familiebedrijf en wil met mijn business de grens over
 • Ik stel mijn werknemers voor een bepaalde periode te werk in het buitenland
 • Ik wil overstappen naar IFRS verslaggeving
 • Met welke internationale btw-regelgeving heb ik te maken?
 • Ik wil zakendoen met Duitsland

Internationaal netwerk

Ons kantoor heeft een historie van meer dan 90 jaar. Wij zijn sinds 1999 lid van Crowe Global. Dit netwerk behoort tot de top tien van wereldwijde accountantsnetwerken. De leden zijn gevestigd in meer dan 130 landen. Wanneer u gaat zakendoen over de grens profiteert u dus van onze lokale kennis in de belangrijkste internationale markten. Ons advies richt zich op internationaal opererende organisaties in het midden- en grootbedrijf. We kunnen u advies bieden op het gebied van expat services,transfer pricing, international audit, IT audit, grensoverschrijdende btw en nog veel meer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zoekt u meer?

Crowe Peak levert expat servicestransfer pricingbelastingadviesbtw-advies,IT servicespayroll & HR-diensten en bedrijfsjuridisch advies.

 

 

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl