088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Internationaal netwerk

Doet u zaken over de grens of overweegt u mensen naar het buitenland te detacheren? Wat uw situatie ook is, internationaal zaken doen vergt een goede voorbereiding en actuele kennis van de lokale markt. Crowe Peak behoort tot een omvangrijk internationaal netwerk van accountants.

Crowe Global

Crowe Peak, dat zijn wij. Crowe Global, dat is ons netwerk. Met leden in meer dan 145 landen behoort Crowe Global tot een van de toonaangevende wereldwijde accountantsnetwerken. Crowe Peak is sinds 1999 lid. Sinds onze aansluiting op het netwerk zijn we in alle opzichten gegroeid en hebben we onze diensten op gebied van internationaal advies kunnen uitbreiden en verfijnen.

Internationaal zakendoen in een internationaal netwerk

Wanneer u over de grens zaken doet, is het noodzaak dat u dat doet in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Gedegen internationaal advies helpt uw organisatie verder en voorkomt onvoorziene en onverwachte kosten achteraf. Bij internationaal ondernemen profiteert u van onze lokale kennis in de belangrijkste internationale markten. Bijvoorbeeld wanneer u te maken krijgt met fiscale, juridische of personele vraagstukken. Onze specialisten hier en ter plaatse bieden advies en begeleiding en houden de ontwikkelingen in de gaten. Onze lijnen zijn kort en we schakelen snel en efficiënt met onze collega’s. Zo kunnen we u helpen op het gebied van audit, expat services, transfer pricing, grensoverschrijdende btw en andere internationale vraagstukken.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl