Internationale payroll

Wereldwijde kennis met kantoren in 150 landen
Internationale payroll

Op zoek naar betrouwbare oplossingen voor de internationale payroll van jouw organisatie? Ons global mobility en international payroll team heeft uitvoerige ervaring en diepgaande expertise in het verzorgen van internationale payroll services.

Vragen of verzoeken?

Onze specialisten helpen je direct

Stel je vraag

Crowe Peak en international payroll services 

We begrijpen de complexiteit van het werken in verschillende landen en juridische systemen. Ons team staat klaar om te helpen met payroll, fiscaliteit, sociale zekerheid en internationale wetgeving. Met ons uitgebreide internationale netwerk in 150 landen blijven we altijd up-to-date en kunnen we gemakkelijk schakelen met onze internationale kantoren. Je kunt met alle vragen bij ons terecht. Dankzij onze expertise kunnen we de voortdurende veranderingen in internationale payroll aan, zodat jouw organisatie zich kan concentreren op haar kernactiviteiten.

Onze diensten

  • Global Payroll oplossingen
  • Shadow & Split Payroll
  • 30% regeling
  • A1 verklaringen
  • Verschillende werkvisa
  • Advies omtrent WKR regeling

Specifieke services voor internationale payroll: 

Global payroll services 

Onze payroll systemen en specialisten bieden één geïntegreerde aanpak voor het beheer van je internationale payrollprocessen. Met behulp van geavanceerde technologie en een wereldwijd netwerk zorgen we voor een naadloze payrollverwerking, waarbij kosten worden bespaard en compliance risico’s worden geminimaliseerd. Global payroll services van Crowe Peak garanderen niet alleen waterdichte payroll in verschillende landen maar ook bijzondere inzichten via international payroll dashboarding en international payroll coordination.  

Shadow payroll en split payroll 

Het is inmiddels meer regel dan uitzondering dat organisaties een buitenlandse werknemer in dienst nemen of werken met werknemers die zowel in het binnenland als in het buitenland hun taken verrichten. In dat kader is Crowe Peak ook gespecialiseerd in shadow payroll en split payroll-oplossingen. Met deze diensten worden payrolls en payrollverplichtingen op de juiste wijze uitgesplitst en ben je er zeker van dat je voldoet aan alle vereisten voor de loonadministratie in de verschillende rechtsgebieden waarin je opereert.  

Ondersteuning bij inzet buitenlandse werknemers 

Vanwege hun geruime ervaring in internationale context weten onze specialisten alles van de zaken waar internationale werknemers in Nederland tegenaan lopen. We helpen hen, en jou als werkgever, dan ook graag met payrollregels, belastingen en arbeidsvoorwaarden, A1 verklaringen, WKR-uitdagingen, werkvergunningen, en de 30%-regeling zodat de aanpassing naar de nieuwe werkomgeving zo soepel mogelijk verloopt.  

A1 verklaringen en werkkostenregeling (WKR) 

Specifieke regelingen zoals de WKR zijn ons uiteraard allerminst onbekend. Crowe Peaks payrolladviseurs en fiscalisten zijn daarom uitstekend in het toepassen van de WKR in internationale payrollprocessen. Wanneer je werkt met werknemers die in meerdere landen opereren kan het ook nodig zijn een A1 verklaring aan te vragen om te garanderen dat slechts in één land sociale zekerheidspremie hoeft te worden afgedragen. We adviseren je graag vrijblijvend!

Direct duidelijkheid?

Vul je vraag in het formulier hieronder in. Je ontvangt dezelfde werkdag nog antwoord. 

transfer pricing

Heb je een vraag of verzoek?

We reageren binnen één werkdag.

Voordelen van uitbesteden van de internationale payroll

    1. Efficiëntie: dankzij onze geavanceerde systemen kunnen wij de international payroll van ieder bedrijf efficiënt en nauwkeurig beheersen. We zorgen er niet alleen voor dat de salarissen tijdig worden betaald, maar ook dat gegevens correct worden verwerkt en je via je payroll inzicht krijgt in de stand van de onderneming. Lees hier meer over international payroll dashboarding.

    1. Compliance: onze specialisten hebben grondige kennis van lokale wet- en regelgeving en contacten over de gehele wereld. Daarmee zorgen we ervoor dat je payrollactiviteiten voldoen aan de relevante voorschriften in elk land waarin je opereert.

Crowe Peak is in staat je internationale payroll te veranderen van een zorgenpost in een informatiebron. Onze specialisten staan dan ook met enthousiasme klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het stroomlijnen van de payrollprocessen en het waarborgen van de naleving van (internationale) wet- en regelgeving. Neem contact op met een van onze specialisten.