Internationale payroll

Wereldwijde kennis met kantoren in 150 landen
Internationale payroll

Op zoek naar betrouwbare oplossingen voor de internationale payroll van jouw organisatie? Ons global mobility en international payroll team heeft uitvoerige ervaring en diepgaande expertise in het verzorgen van internationale payroll services.

Onze diensten

  • Global Payroll
  • Shadow & Split Payroll
  • 30% regeling
  • A1 verklaringen & blue card
  • WKR regeling

Heb je een verzoek of vraag? Vul dan het contactformulier in. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Crowe Peak en international payroll services 

Bij Crowe Peak begrijpen we de vragen die spelen bij bedrijven met een internationale payroll. Daarom bieden we plaats aan een team van specialisten op het gebied van payroll, legal, fiscaliteit, sociale zekerheid, privacy en internationale wet- en regelgeving dat bekend is met de complexiteit waar je mee te maken krijgt wanneer je werkt in verschillende landen en juridische systemen. Ook hebben we een uitgebreid internationaal netwerk dat garandeert dat we altijd up-to-date zijn wanneer het gaat om international payroll. Onze vakkennis stelt ons in staat om het altijd veranderende landschap van internationale payroll te bedwingen, zodat jouw organisatie zich kan concentreren op haar kernactiviteiten. 

Specifieke services voor internationale payroll: juist bij Crowe Peak  

Global payroll services 

Onze payroll systemen en specialisten bieden één geïntegreerde aanpak voor het beheer van je internationale payrollprocessen. Met behulp van geavanceerde technologie en een wereldwijd netwerk zorgen we voor een naadloze payrollverwerking, waarbij kosten worden bespaard en compliance risico’s worden geminimaliseerd. Global payroll services van Crowe Peak garanderen niet alleen waterdichte payroll in verschillende landen maar ook bijzondere inzichten via international payroll dashboarding en international payroll coordination.  

Shadow payroll en split payroll 

Het is inmiddels meer regel dan uitzondering dat organisaties een buitenlandse werknemer in dienst nemen of werken met werknemers die zowel in het binnenland als in het buitenland hun taken verrichten. In dat kader is Crowe Peak ook gespecialiseerd in shadow payroll en split payroll-oplossingen. Met deze diensten worden payrolls en payrollverplichtingen op de juiste wijze uitgesplitst en ben je er zeker van dat je voldoet aan alle vereisten voor de loonadministratie in de verschillende rechtsgebieden waarin je opereert.  

Ondersteuning bij inzet buitenlandse werknemers 

Vanwege hun geruime ervaring in internationale context weten onze specialisten alles van de zaken waar internationale werknemers in Nederland tegenaan lopen. We helpen hen, en jou als werkgever, dan ook graag met payrollregels, belastingen en arbeidsvoorwaarden, A1 verklaringen, WKR-uitdagingen, regelingen rondom de blue card, en de 30%-regeling zodat de aanpassing naar de nieuwe werkomgeving zo soepel mogelijk verloopt.  

A1 verklaringen en werkkostenregeling (WKR) 

Specifieke regelingen zoals de WKR zijn ons uiteraard allerminst onbekend. Crowe Peaks payrolladviseurs en fiscalisten zijn daarom uitstekend in het toepassen van de WKR in internationale payrollprocessen. Wanneer je werkt met werknemers die in meerdere landen opereren kan het ook nodig zijn een A1 verklaring aan te vragen om te garanderen dat slechts in één land sociale zekerheidspremie hoeft te worden afgedragen. Onze services op dit gebied voorkomen rompslomp en naheffingen.  

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn? Laat het weten in het contactformulier hieronder. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van uitbesteden van de internationale payroll

    1. Efficiëntie: dankzij onze geavanceerde systemen kunnen wij de international payroll van ieder bedrijf efficiënt en nauwkeurig beheersen. We zorgen er niet alleen voor dat de salarissen tijdig worden betaald, maar ook dat gegevens correct worden verwerkt en je via je payroll inzicht krijgt in de stand van de onderneming. Lees hier meer over international payroll dashboarding.

    1. Compliance: onze specialisten hebben grondige kennis van lokale wet- en regelgeving en contacten over de gehele wereld. Daarmee zorgen we ervoor dat je payrollactiviteiten voldoen aan de relevante voorschriften in elk land waarin je opereert.

Crowe Peak is in staat je internationale payroll te veranderen van een zorgenpost in een informatiebron. Onze specialisten staan dan ook met enthousiasme klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het stroomlijnen van de payrollprocessen en het waarborgen van de naleving van (internationale) wet- en regelgeving. Neem contact op met een van onze specialisten.