088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

IT advisory

Uw klanten willen zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit van uw dienstverlening bijvoorbeeld. Maar ook over de veiligheid van uw IT systemen en de beveiliging van data. IT Advisory biedt inzicht en verbetering.

IT Advisory

Vandaag de dag is elke onderneming afhankelijk van interne en externe IT-systemen. Hoe zit het met de veiligheid van uw IT? En die van uw hosting provider of datacenter? IT Advisory helpt bij de verschillende stappen die een bedrijf zet op het gebied van IT Projects, IT Assurance, IT Security, IT Privacy.

IT Assurance & audit

Verleent u als service-organisatie diensten aan uw klanten? Dan zult u hen en hun accountants zekerheid willen geven over de kwaliteit en veiligheid van uw dienstverlening. IT Assurance & audit biedt uitkomst.

IT Security

Hacking of datagijzeling lijkt misschien geen directe dreiging, maar hackers gaan juist voor de gemakkelijkste prooien. Ook de wetgever vereist dat u strakke maatregelen neemt op het gebied van IT Security.

IT Privacy

De nouveau crime van datagijzeling en privacyschending groeit, en nogal wiedes: bij menig onderneming staat de datadeur wagenwijd open, zoals in de media te lezen valt. Een IT privacy en cybersecurity scan geeft u inzicht in de digitale kwetsbaarheden van uw onderneming.

Zoekt u meer?

Crowe Global biedt diensten op het gebied van audit & assurance, bedrijfsjuridisch advies en accountancy.

Is uw remote access omgeving veilig?

Doe de test
Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 info@crowehorwath.nl