088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

IT Assurance & audit

Een IT Assurance rapport laat uw klanten zien dat u de beveiliging van gevoelige gegevens, die door u worden beheerd, serieus neemt. U laat met deze audit toetsen of uw interne controles adequaat zijn ontworpen en effectief werken. De uitkomsten zijn transparant en bieden uw klanten de zekerheid dat hun gevoelige informatie wordt behandeld volgens verwachtingen en gemaakte afspraken.

Onze cliënten waarderen dan ook de voordelen van een IT assurance audit.
Lees meer over de SOC 1 / ISAE 3402 audit rapportage of de SOC 2 / ISAE 3000 rapportage.

Voor wie is IT Assurance

Audits zijn gezond voor elke organisatie. Ze helpen inzichtelijk te maken hoe de organisatie kan groeien en verder volwassen kan worden. U hebt met name een IT Assurance verklaring nodig wanneer uw klanten (kritische) processen aan u uitbesteden (outsourcing) en het leveren van ‘managed services’ uw core-business is.

Zichtbaar in control met IT Assurance

Met IT assurance helpen wij organisaties om aantoonbaar in control te zijn. U krijgt inzicht en zekerheid over uw procesbeheersing en de onafhankelijke auditor en de IT Assurance verklaring bevestigen de kwaliteit van uw dienstverlening. Een IT Assurance rapport is een geschikt middel om transparantie te tonen over uw interne beheersing aan zowel uw (toekomstige) klanten als aan hun accountants.

De voordelen van IT Assurance:

 • Herkenbaar en waardevol. Wij rapporten op basis van internationaal erkende standaarden
 • Kwaliteitsbevorderend. IT Assurance draagt bij aan het versterken van uw risicobeheersing
 • Een investering die zich terugverdient. IT Assurance rapportages maken uw organisatie zichtbaar in control

Meer weten?

Wilt u meer weten over de IT Assurance verklaring, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u ook graag bij het beveiligingen van uw IT systemen of bij het managen van IT projecten. Crowe Peak is daarnaast ook uw partner voor Audit, Internationaal belastingadvies en bedrijfsjuridische advies.

Is uw remote access omgeving veilig?

Doe de test
Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl