088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

IT Security

Cybercrime is overal om ons heen. Het is na schatting één van ’s werelds grootste illegale economieën. De meeste cybercriminaliteit wordt gepleegd door georganiseerde en geavanceerde criminele bendes. De gedachten “mijn organisatie is te klein om op de radar te komen van een aanval” of dat “we hebben toch niets te hacken” is een misvatting. Iedere organisatie moet maatregelen nemen om zichzelf te beschermen tegen cybercriminelen.

Beveilig uw data, systemen en persoonsgegevens

Crowe Peak IT Advisory biedt een uitgebreid assortiment cybersecurity services om u te helpen uw bedrijf te beveiligen en te beschermen. Wij geven advies op maat en bekijken graag met u de mate van uw huidige beveiliging en wat er nodig is om data, persoonsgegevens, informatie en processen optimaal te beschermen.

Uw stakeholders verwachten het van u, de overheid eist het, en de continuïteit van uw bedrijf hangt er van af: dat uw ICT beveiliging op orde is. Wilt u inzicht in uw huidige IT security en leren waar uw kwetsbaarheden en verbeterpunten liggen? Neem dan contact op met onze IT security specialisten.

Zoekt u meer?

Crowe Peak biedt diensten op het gebied van audit & assurancebedrijfsjuridisch advies en accountancy.

Is uw remote access omgeving veilig?

Doe de test
Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 info@crowehorwath.nl