088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

IT Security

Cybercrime is overal. Het is naar schatting één van ’s werelds grootste illegale economieën. De meeste cybercriminaliteit wordt gepleegd door georganiseerde criminele bendes die geavanceerde technologie inzetten om hun doelen te bereiken. De gedachte dat “mijn organisatie te klein is om op de radar van aanvallers te komen” of “we hebben toch niets waardevols om te hacken” is een misvatting. Iedere organisatie moet maatregelen nemen om zichzelf te beschermen tegen cybercriminelen.

Beveilig uw data, systemen en persoonsgegevens

Crowe Peak IT Advisory biedt een uitgebreid assortiment cybersecurity services om u te helpen uw organisatie te beveiligen en te beschermen. Wij geven advies op maat en bekijken graag met u de mate van uw huidige beveiliging en wat er nodig is om data, systemen en persoonsgegevens optimaal te beschermen.

Uw stakeholders verwachten het van u, de overheid eist het, en de continuïteit van uw bedrijf hangt er van af: dat uw IT beveiliging op orde is. Wilt u inzicht in uw huidige IT beveiliging en leren waar uw kwetsbaarheden en verbeterpunten liggen? Neem dan contact op met onze IT security specialisten.

Zoekt u meer?

Crowe Peak biedt diensten op het gebied van audit & assurancebedrijfsjuridisch advies en accountancy.

Is uw remote access omgeving veilig?

Doe de test
Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl