088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

NDL te gast bij Crowe Peak

Op 7 maart 2017 was Nederland Distributieland (NDL/HIDC) te gast bij Crowe Peak in het Olympisch Stadion, Amsterdam. NDL/HIDC is een vereniging met ruim driehonderd leden. Onder de naam Holland International Distribution Council (HIDC) promoot NDL Nederland als ‘Your logistics gateway to Europe’ in het buitenland. Het onderwerp van de middag was de nieuw ontwikkelde Spare Parts propositie van de NDL.

Met rond de 55 aanwezige leden werd er gesproken over de propositie en hoe Nederland zich onderscheidt als hét land bij uitstek om als logistieke hub in te zetten.

Collega Geert-Jan sprak over de vlucht van IT toepassingen in deze sector. Ontwikkelingen op het gebied van papierloos transport, data delen in de logistieke keten en big data dwingen organisaties in de T&L sector om nu IT beleid te gaan ontwikkelen en in actie te komen. Ook sprak Geert-Jan over de Europese privacy ontwikkelingen.

Collega Xander heeft vanuit BTW perspectief zijn bijdrage geleverd aan de propositie en sprak over het gunstige fiscale klimaat in Nederland.

De borrel na afloop was een mooie gelegenheid om met elkaar hierover door te spreken.

Aanwezigen zijn uitgenodigd voor ons seminar IT Privacy & Security op donderdag 20 april in het Olympisch Stadion, Amsterdam.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl