088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

Olie, gas en energie

Opereert u in de olie -, gas- en/of energiesector? Dan staat u voor grote uitdagingen. Grondstoffen worden schaarser en duurzaam produceren wordt steeds belangrijker. Bovendien heeft u als grensoverschrijdend ondernemer te maken met lokale wet- en regelgeving. Crowe Peak biedt specialistisch advies en ondersteuning.

Energiewinning in beweging

De olie- en gasbranche is een markt in beweging die veel flexibiliteit vergt van ondernemers. De vraag naar energie groeit terwijl de wereldwijde CO2-uitstoot omlaag moet. U moet duurzaam produceren in een branche met veranderlijke regelgeving. De belangen zijn groot, en het niet nakomen van verplichtingen kost u veel geld.

Opereert uw bedrijf wereldwijd? Dat brengt een complexe financiële en fiscale positie met zich mee. U loopt tegen issues aan als:

 • In welke landen moet ik welke winst- en loonbelasting afdragen?
 • Welke regionale wetten en regels gelden er voor aansprakelijkheid en verzekeringen?
 • Waar moet ik aan denken als mijn medewerkers offshore werken?

Advies voor bedrijven in olie, gas en energie

Sinds jaar en dag biedt Crowe Peak advies en ondersteuning aan bedrijven werkzaam in de olie, gas en energie. Onze specialisten beschikken over vergaande kennis van de branche en van toepasselijke wet- en regelgeving. We vullen onze diensten op het gebied van belastingadvies en accountancy aan met juridisch advies en internationaal advies, relevant voor de olie- en gasbranche. De voordelen van samenwerken met Crowe Peak:

 • Brede en specialistische kennis van olie, gas en offshore
 • Jarenlange ervaring in samenwerking met Nederlandse en internationale bedrijven
 • Uitstekende kennis van lokale en internationale wet- en regelgeving
 • Wereldwijde ondersteuning met vestigingen in 130 landen en grote energiesteden

Onze dienstverlening

Vraagt u zich af hoe het zit met de IB-verplichting van uw buitenlandse werknemers? Of hoe u dubbele fiscale afdracht kunt voorkomen? We begeleiden u bij al uw financiële, fiscale, juridische en personele vraagstukken. Heeft u specifieke vraagstukken over uw medewerkers in het buitenland? Dan zetten we graag onze expatservice in. Een greep uit onze dienstverlening voor de olie- en gas en energiesector:

Wereldwijde ondersteuning

Bent u onze klant, dan geniet u van wereldwijde ondersteuning. Ons netwerk, Crowe Global, is gevestigd in meer dan 130 landen. Wij hebben kantoren in de belangrijkste energiesteden als Houston, Aberdeen, Antwerpen en Rotterdam. We zijn doorlopend op de hoogte van de lokale ontwikkelingen in de internationale markten. Andersom ondersteunen we buitenlandse bedrijven die werkzaam zijn op het Nederlandse gedeelte van het continentaal plat.

Offshore Energy Exhibition & Conference

Offshore Energy is een jaarlijks terugkerende vakbeurs in de RAI Amsterdam. Deze beurs is de plek waar alles rondom energie, innovatie en technologie bij elkaar komt. Ieder jaar staat Crowe Peak met een stand op de beursvloer en staan wij tal van ondernemers te woord over de financiële en fiscale uitdagingen in deze sector.

Ook dit jaar is Crowe Peak aanwezig bij Offshore Energy op dinsdag 26 en woensdag 27 oktober. Ons thema van 2021 is: ‘Home of Energy Transition’. Net zoals in 2019 maken wij ook dit jaar deel uit van het Offshore Community Rotterdam Paviljoen van Rotterdam Port Promotion Council (RPPC).

Geïnteresseerd in een bezoek aan Offshore Energy in de RAI Amsterdam? Via onderstaande link kunt u tickets aanschaffen voor een bezoek aan de beurs. U vindt Crowe Peak op standnummer 1.529.

Bestel uw ticket voor Offshore Energy

Offshore Energy 2021

Meer weten?

Hoe ziet uw toekomst in deze industrie eruit? Waar liggen uw kansen en mogelijkheden? Hoe voldoet uw bedrijf aan de steeds vernieuwde eisen in wet- en regelgeving? Crowe Peak nodigt u graag uit voor een kennismaking met onze specialisten. Maak nu een afspraak en ontdek wat onze dienstverlening voor bedrijven in de olie en gas kan betekenen.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl