088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Online boekhouden

Direct inloggen

Boekhoudinformatie altijd beschikbaar

Ondernemers die hun boekhouding altijd en overal beschikbaar willen hebben, kunnen de Twinfield Service Desk van Crowe Peak inzetten. Onze gecertificeerde medewerkers  helpen u bij het opstarten en inrichten van deze realtime boekhoudomgeving. Zo heeft u vanaf uw eigen computer inzicht in alle relevante en actuele financiële informatie. U kunt ook meteen uw adviseur bij Crowe Peak benaderen en online communiceren. Snel en gemakkelijk. Uiteraard is de Twinfield Service Desk goed beveiligd.

Strategisch instrument

Crowe Peak zet uw BTW-aangifte klaar en u verstuurt deze online naar de belastingdienst met uw eigen PIN-code. De Twinfield Service Desk is daarnaast een strategisch instrument. U heeft direct een digitaal archief en beschikt over professionele overzichten, die u online kunt bewerken vanuit Microsoft Excel.

Zonder software

Een browser is het enige wat u nodig heeft voor de Twinfield Service Desk. Voor PC is dat Internet Explorer, voor Apple: Firefox. Software komt er niet aan te pas. U betaalt slechts een vast abonnementsbedrag per maand. Kosten voor opstart, online ondersteuning en updates zijn er niet.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl