088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

Pre-audit services

Pre-audit Services staat voor het “controleklaar” maken van de financiële administratie, voordat de externe accountant start met de daadwerkelijke werkzaamheden in het kader van de controle van de jaarrekening. Door onze dienstverlening bent u op een eenvoudige en snelle manier klaar voor de accountantscontrole. U ontlast uw eigen financiële medewerkers en zorgt voorts voor een efficiënt verloop van de controle door een adequate oplevering van door de accountant gevraagde informatie. Hierdoor kunt u tevens besparen op de kosten van de accountantscontrole.

De voordelen op een rij

 • Optimale voorbereiding van het balansdossier, waardoor de jaarrekeningcontrole niet leidt tot verrassingen achteraf in de vorm van meerwerknota’s;
 • Efficiënte accountantscontrole, met de mogelijkheid van een korte doorlooptijd;
 • Professionele ondersteuning bij ingewikkelde vraagstukken;
 • Ontlasting financiële medewerkers.

Met onze Pre-audit Services ontlasten wij uw organisatie en bieden wij u een solide basis om zich te concentreren op het ondernemen. Wij werken graag met u samen.

Doordat wij deel uitmaken van een internationaal netwerk hebben wij ook ervaring met rapportages en accountantscontroles in groepsverband ten behoeve van een in het buitenland gevestigde moeder- of dochtermaatschappij. Ook in deze situatie kunnen wij u ondersteunen met onze Pre-audit Services.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl