088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

Private Client Services

U heeft in uw werkzame leven een mooi bedrijf opgebouwd en wilt dit overdragen aan uw kinderen. U wilt dat fiscaal en juridisch verantwoord aanpakken. Speciaal voor de vraagstukken van vermogende particulieren biedt Crowe Peak de dienst Private Client Services.

Private Client Services

Wanneer u een gezond bedrijf of een mooi vermogen heeft opgebouwd, wilt u dat op de juiste manier kunnen uitbouwen en overdragen. U wilt uw kinderen en partner laten delen in uw succes, maar u wilt niet teveel belasting betalen en risico’s vermijden. Private Client Services gaat verder dan belastingadvies en legt de focus op uw privésituatie. Het brengt u fiscaal en juridisch advies bij grote gebeurtenissen die invloed hebben op uw vermogen. Denk aan overdacht van bedrijf of vermogen, huwelijk, testament, emigratie, echtscheiding, belegging, en schenking aan goede doelen.

Waarom Private Client Services?

De Private Client dienst van Crowe Peak kijkt naar uw particuliere en zakelijke situatie en geeft antwoord op specifieke vragen, zoals:

 • Welke aanslag erfbelasting kan ik verwachten en welke mogelijkheden zijn er om die te verlagen, of zelfs te vermijden?
 • Wat zijn de gevolgen voor mijn onderneming als ik ga trouwen?
 • Wat is een optimaal schenkingsplan zonder dat ik financieel risico loop en waarbij mijn vermogen in mijn familie blijft?
 • Wat zijn de fiscale gevolgen van de overdracht van mijn bedrijf en zijn er methoden om die gevolgen te beperken?
 • Waar moet ik aan denken bij het opstellen van een testament?
 • Hoe kan ik mijn kinderen fiscaalvriendelijk laten participeren in mijn bedrijf?
 • Is de juridische structuur van mijn bedrijf fiscaal optimaal en bestand tegen eventuele aansprakelijkheden?
 • Wat zijn de gevolgen voor mijn vermogen wanneer ik ga emigreren?
 • Zijn mijn wensen financieel wel haalbaar?

Private Client Services op maat

Wilt u meer weten over uw fiscale mogelijkheden? Onze dienstverlening is volledig maatwerk: aan de hand van uw financiële, fiscale en juridische positie ontvangt u een op maat geschreven advies en plan van aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk ook eens onze kennispagina’s over huwelijksvermogensrecht en de bedrijfsopvolgingsregeling.

Zoekt u meer?

Crowe Peak biedt ook belastingadvies, accountancy, audit & assurance, bedrijfsjuridisch advies en internationaal advies.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl