088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Risico analyse

Als ondernemer gaat u uitdagingen niet uit de weg. Ondernemen is natuurlijk risico nemen, maar bepaalde bedrijfsrisico’s kunt u controleren. Crowe Peak identificeert de grootste bedreigingen binnen uw branche en organisatie, implementeert riskmanagement en systemen voor verbeterde performance en meet de effectiviteit van maatregelen met interne audits. En we documenteren processen voor riskmanagement. Zo vergoten we het vertrouwen van regelgevers, aandeelhouders en andere stakeholders.

 

Grip op bedreigingen

Interne audits zorgen voor belangrijke managementfeedback. Ze versterken zowel risicomanagement als bestuur. U krijgt grip op bedreigingen en voorkomt onaangename verrassingen. We adviseren organisaties tevens bij het voldoen aan de eisen van de code Tabaksblat, Sarbanes-Oxley en andere complexe corporate governance codes. Het naleven van gedragsregels levert uw organisatie veel waarde op. U kweekt er intern en extern goodwill mee. 

IT: risk assessment, veiligheid en compliance

Bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van IT. Steeds meer processen worden geautomatiseerd en ondernemers nemen strategische beslissingen op basis van IT-oplossingen. Het managen van automatiseringsrisico’s is dan ook essentieel. De specialisten van Crowe Peak ondersteunen bij information risk assessment, vraagstukken over security, privacy en legalisatie en compliance.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl