088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Samenwerkingen

Crowe Peak gelooft in nauw samenwerken met specialistische partijen om klanten en relaties te ondersteunen bij specifieke vraagstukken.

De strategische samenwerkingen die wij aangaan hebben een goede vertrouwensrelatie als basis. Wij weten dat de serviceverlening, de specialistische kennis en de persoonlijke aandacht bij onze relaties uitstekend is. Uiteraard wordt mogelijk vertrouwelijke informatie alleen in overleg met en na goedkeuring van onze opdrachtgevers gedeeld.

Onze strategische partners

4Partners – managementoplossingenlogo-4partners

De mensen bij adviesbureau 4Partners zijn professionals in de vakgebieden proces-,
project-, risico- en interimmanagement. Zij maken zich sterk voor een goede balans tussen maximaal resultaat en optimale beheersing van een organisatie. In een tijd waarin het managen van risico’s centraal staat en veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen steeds meer het bedrijfsresultaat bepalen, biedt 4Partners een framework om te komen tot een effectief beheerssysteem.

Contactpersoon: Francis Bouman – fbouman@4partners.nl
www.4partners.nl

IMAP Netherlands

IMAP Netherlands maximaliseert aandeelhouderswaarde bij wijzigingen in eigendomssituaties van middenmarkt ondernemingen met een transactiewaarde tot 250 miljoen. Dit doen zij door (inter)nationaal te adviseren bij kopen, verkopen en waarderen van ondernemingen.

Contactpersoon: Jan-Pieter Borst – jborst@imap.nl
www.imap.nl

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl