Audit & Assurance

Zekerheid is key

Crowe-Peak Audit Crowe Peak Assurance

Zekerheid is een steeds belangrijker goed in een informatiedichte wereld. Het doet ertoe. Niet alleen voor jullie eigen management, maar ook voor je aandeelhouders, voor de toezichthouders, voor de Belastingdienst en voor investeerders.

Zekerheid over de toestand van jullie organisatie lever je hen dan ook graag op een presenteerblaadje aan. De betrouwbare en vooruitstrevende auditors van Crowe Peak maken dit graag voor je mogelijk. We helpen grote, internationale ondernemingen met het voldoen aan hun wettelijke controleverplichtingen. Leveren controleverklaringen en controlerapportages.

We gaan verder dan dit “klassieke” accountantswerk. Onze brede, internationale en moderne organisatie biedt plaats aan AA’s met certificeringsbevoegdheid, registeraccountants en specialisten op het gebied van onder meer jaarrekening-audits, group-audits, ESG- audits, IT audits, tax audits, f-gas audits en overige, op de tijdsgeest en digitale ontwikkelingen ingespeelde controles. Dit grote palet aan werkzaamheden is mogelijk omdat we met veel zijn, zowel in Nederland als in de rest van de wereld en hulp hebben van fiscalisten, juristen, global mobility specialisten en IT auditors en consultants. En groot, dat betekent bij ons nooit onpersoonlijk. We kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Want service en zekerheid, gaan bij Crowe Peak hand in hand.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact