IT Assurance & Advisory

Voor zekerheid, veiligheid en certificering

Crowe Peak IT assurance & Advisory Crowe Peak IT assurance & advisory

Phishing, datalekken, IT maturity, IT-design, artificial intelligence, en misschien wel meer dan allemaal: privacy. Om deze termen kan geen enkele organisatie meer heen. Volwassen zijn op het gebied van IT en business intelligence is een must voor elke koploper in elke branche. Maar waar begin je? En nog belangrijker: aan welke risico’s staan je systemen, je medewerkers, en je klanten bloot?

Crowe Peak helpt digitale gevaren in te perken en mogelijkheden op het gebied van IT en business intelligence te benutten. Door onder meer ISO 27001 certificering, ISAE 3402, SOC 2 en SOC 3 rapporten maak je een statement wat betreft gegevensbeveiliging en internal control. Niet alleen voor je eigen organisatie, maar ook naar je bestaande cliënten en je prospects. Want als jouw business up-to-date is, zijn hun belangen veilig.

Of jouw organisatie nu publiek of privaat is, software-intensief werkt of op de drempel van een technologische innovatieslag staat, Crowe Peak is graag gids in hoe digitale weerbaarheid niet alleen jullie gegevens, maar ook je concurrentiepositie beschermt. Benieuwd hoe we dit doen? Oriënteer je op onze IT (security) diensten of neem direct contact op voor een persoonlijk gesprek.

Diensten

Onze IT-Assurance & Advisory diensten

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact