Tax & Legal

Van contractenrecht tot transfer pricing, van btw tot privacy. De juristen en fiscalisten van Crowe Peak staan voor en naast je.

Crowe Peak Tax Crowe Peak Legal

Bij ontwikkeling komen verantwoordelijkheden kijken. Financieel, maatschappelijk en in steeds grotere mate fiscaal en juridisch. En wanneer je ogen op je doel gericht zijn, kan een weg banen door de regelgeving een uitdaging zijn.

Crowe Peak is daarom een welkome partner wanneer het op Tax & Legal aankomt. Of je nu ondernemer bent, HR-directeur, tax directeur, financieel directeur, legal counsel, belastingadviseur of (potentieel) bedrijfsopvolger, we denken mee over jouw plannen en de behoeftes van jouw organisatie. Zien we tijdens de financiële audit dat de bedrijfsstructuur aan een reset toe is? Dan benoemen we dat. Behoeft de corporate housekeeping meer management? Dan regelen we dat. Worden nieuwe markten aangeboord? Dan kijken we naar de fiscale mogelijkheden. Zijn er vragen over overeenkomsten, financieringen, bedrijfsbeëindiging of privacy? Dan staat er een vertrouwde adviseur klaar. Is er relevant nieuws? Dan informeren we. Zodat jouw bedrijf kan draaien. Binnen de lijntjes, maar met de blik op de horizon.

Bij Crowe Peak bieden we zowel praktische diensten, als gespecialiseerde adviezen. We doen aangiftes (denk aan: btw, Vpb, ATAD II) en stellen contracten op in uiteenlopende rechtsgebieden. Maar we zijn ook gericht op uitzoomen en kijken naar het grotere plaatje. We geven structuursuggesties en allerhande juridische ondersteuning en faciliteren communicatie met de Belastingdienst.

Meer weten over onze diensten? Klik hieronder op één van onze specialisaties voor uitgebreide informatie.

Diensten

Onze Tax & Legal diensten

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact