088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Technologie & Telecommunicatie

Maar weinig branches zijn zo dynamisch als technologie, media en telecom. Innovaties volgen elkaar in snel tempo op en als u niet bijblijft ligt u er uit. Als ondernemer moet u op de hoogte blijven en snel schakelen. Dat heeft grote invloed op uw onderneming. Maar het zijn kansen die u niet wilt missen.

Innovatie in technologie en telecom

De ontwikkelingen in technologie en telecommunicatie volgen elkaar snel op. Een gemiste kans heeft directe gevolgen voor uw strategie. Maar innovatie vraagt om grote investeringen en financiering. U wilt zeker weten dat uw bedrijf gezond genoeg is om nieuwe wegen in te slaan. Ook de ontwikkelingen binnen de IT brengen veranderingen met zich mee, waarvan sommige door wet- en regelgeving gestuurd zijn. Zo bent u verplicht uw data goed te beveiligingen, op alle niveaus.

Advies voor technologie en telecommunicatie

Crowe Peak is uw externe partner in al deze vraagstukken. Wij denken graag mee over strategieën en dragen haalbare doelen aan. Wij gaan samen met u de uitdaging aan en zorgen ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

Internationaal ondernemen

Wilt u uw werkgebied uitbreiden naar het buitenland? Dan moet u weten hoe op lokaal, Europees en wereldwijd niveau de wet- en regelgeving in elkaar steekt. Crowe Peak leunt op een wereldwijd netwerk van juristen en fiscalisten in meer dan 130 landen. Onze vestigingen bevinden zich middenin de technologische centra van deze wereld. Dankzij onze lokale en internationale kennis kunnen we u voorzien van zinvol internationaal advies op het gebied van wet- en regelgeving, belasting en personeelszaken.

Meer weten?

Onderneemt u in de telecommunicatie, media of technologie? Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten en ontdek hoe onze diensten u kunnen helpen.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl