088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Transport & Logistiek

Onderneemt u in transport en logistiek? Dan kent u de knelpunten waar deze branche veelvuldig mee te kampen heeft. Economische crisis, internationale concurrentie, milieuregelgeving: er wordt genoeg van u verwacht als ondernemer. Laat u bijstaan door een partner die uw belang vertegenwoordigt.

Transport en logistiek in beweging

De transport en logistiekbranche is voortdurend in beweging. Bedrijven in de sector ondervinden onmiddellijk de gevolgen van economische groei of krimp. Bovendien hebben de Nederlandse vervoerders van nu stevige concurrentie uit Oost-Europa. Nationale en Europese milieuregelgeving verandert regelmatig. Als ondernemer moet u veerkrachtig en innovatief zijn. U wilt uw kosten onder controle houden en zo flexibel mogelijk zijn zodat u zich snel kunt aanpassen aan veranderde omstandigheden.

Advies voor transport en logistiek

De specialisten van Crowe Peak kennen het belang van de transport- en logistieksector voor de binnenlandse economie. En we begrijpen uw noodzaak om winstgevend te zijn in een beweeglijke en soms moeilijke markt. Crowe Peak helpt u sterker en veerkrachtiger te worden. We bieden diensten op het gebied van accountancy en belasting en internationaal advies. We helpen bij het opstellen van een stevig personeelsbeleid en we begeleiden u bij zaken als transfer pricing en btw. Specifiek voor de transport en logistiek levert Crowe Peak:

Internationaal netwerk

Ook over de grens kunnen wij u helpen. Heeft u plannen voor een vestiging of warehouse in het buitenland? Dan leggen wij de administratieve en juridische basis en brengen de aanwezige regelgeving voor premies, verzekeringen en belastingen in beeld. Crowe Peak is onderdeel van een omvangrijk internationaal netwerk met leden in meer dan 130 landen. Wij werken nauw samen met onze collega’s in het buitenland. We kennen de lokale wet- en regelgeving en we blijven op de hoogte van de laatste lokale ontwikkelingen.

Meer weten?

Wilt u graag weten wat Crowe Peak voor uw transportbedrijf kan betekenen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met onze specialisten.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl