088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

Webinar: Weerbaarheid in Cyber Risk & Security

Digitalisatie en digitaal transformeren wordt in groeiende mate een onderdeel van bedrijfsstrategieën. Daarmee wordt ook het risico op beveiligingsincidenten vergroot. Uit onderzoek blijkt dat veel organisaties tegen problemen aanlopen bij het weerbaarder maken van hun organisatie als het gaat om Cyberrisico’s en –security.

Meld u hier aan voor het webinar “Weerbaarheid in Cyber Risk & Security”

Wat zijn de grootste problemen voor organisaties om de cyberweerbaarheid te verhogen en wat is de invloed van COVID-19 hier?

Op donderdag 29 april organiseren Marsh Nederland en Crowe Peak een interactief webinar, waarin we met elkaar ‘cyberweerbaarheid’ van diverse kanten belichten:

  • De ontwikkeling in de claims op cyberverzekeringen en de veranderingen die hiermee gepaard gaan in de verzekeringsindustrie.
  • Het kwalificeren, kwantificeren en managen van cyber risico’s met extra aandacht voor de menselijke factoren.
  • Hoe te reageren op een cyber incident en hoe het te herstellen.
  • Het belang van een Informatie Security Management Systeem.

Sprekers

Sjaak Schouteren – Marsh Nederland
Sjaak Schouteren is in zijn rol als Cyber Development leader dé sparringpartner voor de klanten en prospects van Marsh als het gaat om cyber risk management.

Geert-Jan Krol ­– Crowe Peak
Geert-Jan is een senior auditor en management consultant met meer dan zeventien jaar ervaring, opererend op het snijvlak van business en IT.

Yentl Veraa – Mercer Nederland
Als consultant is Yentl vooral bezig met risicomanagement rondom gezondheid van medewerkers. Op basis van data en analytics kijkt zij hoe employee benefits in te kunnen zetten om  productiviteit en prestatie  te optimaliseren en kosten te kunnen minimaliseren.

Datum: Donderdag 24 april 2021
Tijd: 10:00 uur

   

Meld u hier aan voor het webinar “Weerbaarheid in Cyber Risk & Security”

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl